AcasăConcursul de artă fotografică „Acasă de sărbători” și-a desemnat câștigătorii
Array

Concursul de artă fotografică „Acasă de sărbători” și-a desemnat câștigătorii

În perioada sărbătorilor de iarnă, primarul municipiului Slatina – Emil Moț – a lansat un concurs de artă fotografică intitulat „Acasă de sărbători”. În urma like-urilor primite, au fost premiați câștigătorii.

„Astăzi, la ora 10:00, am premiat cu bucurie câștigătorii concursului de artă fotografică pe care l-am organizat în pragul sărbătorilor, «Acasă de sărbători».

Vă reamintesc faptul că dintre toți concurenții, premiile au mers dragi slătineni, către aceia cărora dumneavoastră le-ați acordat cele mai multe voturi.

emil mot premiere fotografi netMă bucură interesul și implicarea manifestate de fiecare dintre dumneavoastră. Din aceste considerente, vă promit că voi căuta soluții, astfel încât, în viitor, să mai organizez și alte concursuri care ne deconectează pe toți de la grijile cotidiene și ne solidarizează comunitatea.

Încă o dată, doresc să felicit câștigătorii și toți slătinenii care au luat parte la acest concurs!”, a declarat Emil Moț.

Pentru Nivelul I, câștigători au fost: Gianina-Ionela Drăguloiu (locul I cu 1600 voturi); Adrian Gabriel Sandu (locul II cu 1400 voturi) și Cătălina Joița (locul III cu 1000 voturi). La nivelul II, clasamentul a fost următorul: locul 1 – Gheorghe Mirel Prisăcaru (513 voturi); locul 2 –Daniela Repta (452 voturi) și locul 3 –Răzvan Vîlcică (256 voturi).

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments