AcasăActualitateConcursuri pentru copii și părinți la inaugurarea Plajei Olt

Concursuri pentru copii și părinți la inaugurarea Plajei Olt

Primăria Municipiului Slatina va organiza sâmbătă, 28 iunie 2014, o serie de activități și concursuri cu ocazia inaugurării plajei Olt, acțiuni ce se vor desfășura în paralel, în spații diferite, amenajate corespunzător.

„Ne pregătim deja pentru inaugurarea piscinei. Am promis, anul trecut, că vom avea și plajă, și piscină. Ne-am ținut de cuvânt, iar sâmbătă invităm toți slătinenii și nu numai, să vină să facă baie, plajă și să se simtă bine. Începând cu ora 13.00 avem foarte multe activități. Eu sper ca activitatea pe plajă să fie una foarte susținută, foarte căutată”, a declarat Minel Prina, primarul municipiului Slatina.

prina piscina 3Între orele 13.00-15.00, va avea loc concursul castele de nisip pe echipe, la care vor participa copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani, fiecare echipă fiind formată din cinci membri. În piscina pentru adulți, între orele 14.00-15.00, se va desfășura cursa pe umeri – părinți și copii. În zona amenajată pe plajă, adulții sunt invitați să participe la concursul de table.

Municipalitatea va mai organiza și concurs de skandenberg și flotări pentru adulți; concurs de băut bere – adulți, concurs alergare cu tava de cocktailuri pe echipe – adulți și concurs de karaoke.

prina piscina 1Juriul, format din jurnaliști, reprezentanți ai Primăriei Slatina și reprezentanți ai sponsorilor, va premia primii trei clasați de la fiecare întrecere.

Evenimentul se va încheia cu foc de artificii, program de muzică DJ și cu lansarea a 300 de lampioane.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular