AcasăAdministrațieConform înțelegerii cu Ministerul Tineretului și Sportului, noi vom face șase terenuri...

Conform înțelegerii cu Ministerul Tineretului și Sportului, noi vom face șase terenuri de tenis, iar ministerul ne va reda fostul ștrand din Progresul

Primarul municipiului Slatina a anunțat, recent,  începerea lucrărilor de amenajare a șase terenuri de tenis de câmp din incinta Clubului Nautic. Prin realizarea acestei investiții, fostul ștrand din Progresul, aflat în administrarea Ministerului Tineretului, va reveni în administrarea Primăriei Slatina.

„Am semnat contractul de lucrări pentru amenajare construcție 6 terenuri de tenis. Am reușit să terminăm licitația și să semnăm contractul. Termenul de execuție pentru cele 6 terenuri de tenis va fi de 10 luni, conform contractului, din care 2 luni – pentru proiectare. Vor fi patru terenuri de tenis descoperite și împrejmuite (2 cu zgură și 2 cu suprafață rapidă) și două terenuri acoperite și iluminate (unul cu zgură și unul cu suprafață rapidă).

emil mot li net1 761Aceste terenuri de tenis ne sunt vitale, pentru preluarea fostului ștrand, baza Dumitru Dobrescu. Conform înțelegerii cu Ministerul Tineretului și Sportului, noi vom face șase terenuri de tenis, iar ministerul ne va reda fostul ștrand din Progresul. În acea zonă, vom face un parc”, a spus Emil Moț.

Noul parc din zona fostului ștrand va îngloba și o zonă dedicată skaterilor, bicicliștilor și celor care merg cu rolele.

„În acest parc, vom integra și skate-parc-ul, pe care îl promisesem că-l facem la Pădurea Strehereți. Însă, este un proiect foarte mare, de durată. Așa că, noi am dat drumul la studiul de fezabilitate pentru baza Dumitru Dobrescu, adică pentru fostul ștrand, iar una dintre cerințe a fost și integrarea acestui skate-parc, cu zone pentru skateri, bicicliști și pentru cei care merg cu rolele”, a declarat primarul Slatinei.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments