AcasăEducațieConsiliul Județean Olt a premiat performanța școlară! Gala Excelenței în Educație –...

Consiliul Județean Olt a premiat performanța școlară! Gala Excelenței în Educație – la cea de-a X-a ediție

Gala Excelenței în Educație, eveniment organizat de către Consiliul Județean Olt dedicat promovării și recunoașterii succesului școlar, a ajuns la cea de-a X-a ediție. Pe scena premierii au urcat, astăzi, 827 de elevi și profesori, care prin dăruire și sârguință, au reușit să pună numele județului Olt pe harta succesului educațional. Consiliul Județean Olt a alocat peste 220 de mii lei, pentru recompensarea performanțelor obținute la olimpiadele internaționale, naționale și județene de specialitate.

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt:

O poveste frumoasă a succesului, care își lasă amprenta amprenta asupra generațiilor viitoare!

„Gala Excelenței în Educație este un eveniment posibil, datorită rezultatelor remarcabile obținute de elevi, datorită dedicării domnilor profesori și implicării părinților. Împreună reușim, astfel, să oferim comunității noastre o gală în care Educația este celebrată în toate formele ei, și, în egală măsură, oferim modele de urmat pentru cei care vin din urmă și se uită cu recunoștință la cei care urcă pe scenă și poartă medalia succesului cu ei.

De-a lungul timpului, mii de elevi și dascăli au urcat pe scena premierii și au reușit să ne contureze un tablou al excelenței și inspirației, exprimând povestea frumoasă a succesului și lăsându-și amprenta asupra generațiilor care îi succed.

Asemenea, dascălilor care poartă în suflet, de la generație, la generație, chipuri de elevi dornici de învățare, așa îi purtăm și noi în suflet gală de gală, urmărind parcursul acestor copii minunați, care astăzi ne salută de la universități de top din țară sau din străinătate.

Am zis-o de nenumărate ori, dacă noi, ca autorități, îi determinăm, prin astfel de evenimente, să devină mai buni și să nu se oprească din drumul dedicat cunoașterii, scopul nostru este atins. Rămâne doar să transmită această pasiune mai departe. Felicitări și mult succes!!”

Adrian Bărbulete, inspector școlar general:

Ne dorim, pe viitor, rezultate din ce în ce mai bune

„Suntem deja, datorită Consiliului Județean Olt, la a zecea ediție, la a zecea premiere, și numărul olimpicilor este din ce în ce mai mare și asta nu face decât să ne bucure. Ne dorim, pe viitor, rezultate din ce în ce mai bune și cu siguranță vom fi mult mai tenace și mai atenți în pregătirea acestor copii care, zic, vor avea o carieră de succes!”

A consemnat Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments