AcasăConsiliul Județean Olt a premiat performanțele sportive
Array

Consiliul Județean Olt a premiat performanțele sportive

La începutul acestei săptămâni, Consiliul Județean a premiat 28 de sportivi care, anul trecut, au obținut locurile I, II, III, IV și V la Campionatele Mondiale, Europene sau Balcanice, dar și membrii echipei de fotbal Athletic Slatina, care au câștigat Turneul internațional „Football Cup Barcelona”.

„Este prima ediție, iar noi sperăm să facem o tradiție și din premierea sportivilor, așa cum am făcut din premierea olimpicilor. La această primă ediție, au fost premiați 28 de sportivi și 11 antrenori. Este un început, fiind alocați aproximativ 60.000 lei. Sperăm ca, la edițiile următoare, să avem sala plină de sportivi premiați și Consiliul Județean să fie pus în dificultate să poată obține acești bani și să premieze sportivii. Îi felicit pe toți, atât sportivi, cât și antrenori. În spatele acestor performanțe, sunt ore de muncă, ore de antrenament și este meritul lor”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

cj premiere sportiviUnul dintre premianți a fost și antrenorul de tenis de masă, Petre Arnăutu, care a spus: „Sper să ne întâlnim în fiecare an, la această sărbătoare, pe care ne-o oferă Consiliul Județean, prin premiile pe care ni le dă. Asta arată că, în județul Olt, avem oameni iubitori ai sportului, oameni care ne ajută, ne sprijină și noi suntem cei care șlefuim și facem ca orașul nostru, județul nostru, să fie cunoscut peste hotare”.

Au fost acordate premii individuale, în sumă de 5.000 lei, sportivei și antrenorului care au reușit obținerea medaliei de bronz la Campionatele Mondiale de Tenis de Masă: Adina Diaconu și Petre Arnăutu (CSM Slatina). Premii individuale, în sumă de 4.000 lei, au obținut Irina Ciobanu și Mihaela Roxana Dospina (CSM Slatina), pentru obținerea locului I la Campionatele Europene de Tenis de Masă. Pentru locul IV la Campionatele Europene de kaic-canoe, Mihai Răzvan Bățăgui și Ionel Zdurcea (CSS Caracal), au primit premii individuale, în sumă de 2.500 lei.

De asemenea, Alexandra Anamaria Gheorghe, Maria Cristina Zorlescu, Lenuța Camelia Fieraru și Constantin Gălbenușe și Elena Luminița Turcin (CSM Slatina) au primit premii individuale, în sumă de 1.500 lei, pentru performanța de a obține locul V la Campionatele Europene de Box. Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, au primit sportivii și antrenorul care au obținut locul I la Campionatele Balcanice de Atletism: Daniel Mihai Robert Budin, Marius Florin Șerban și Dan Bărbuți (CSM Slatina). Sportivul Pavel Nichituș a primit 2000 de lei, pentru obținerea locul II, la Campionatul Balcanic de Atletism.

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor și antrenorilor care au obținut locul al III-lea la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă: Daniela Nicoleta Bărzoi și Gabriela Cuțudi (CSM Slatina) și Andreea Hudușan și Felicia Coneschi (CSS Slatina).

Totodată, Consiliul Județean a oferit premiul, în valoare de 11.500 lei, echipei de fotbal Athletic Slatina pentru câștigarea turneului internațional „Football Cup Barcelona”. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 500 lei, iar fiecărui antrenor suma de 1.000 lei. Aceștia sunt: Fabian Marian Ioja, Ionuț Cristian Vlad, Răzvan Paraschiv, Rareș Mario Nicolae, Alexandru Cristian Bobeică, Mario Gabriel Dudu, Luca Teodor Popa, Luca Zamfir, Mierlescu Marius, Ion Mario Ene, Florin Mario Mihalea, Dragoș Gabriel Vlădescu, Ianis Florin Iancu, Alexandru Cristian Tutia, Cristian Alexandru Enăchioaia, Alessio Robert Tudor, Mihnea Andrei Tudor și antrenorii Sebastian Noață, Dan Baciu și Ciprian Dinu.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments