AcasăActualitateConsiliul Județean Olt achiziționează microbuze electrice, pentru elevi, în 20 de localități

Consiliul Județean Olt achiziționează microbuze electrice, pentru elevi, în 20 de localități

Recent, Consiliul Județean Olt a semnat, cu Ministerul Educației, contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Achiziție microbuze electrice, pentru elevii școlilor din județul Olt”.

„Investiția, în valoare de peste 35 de milioane lei, este finanțată, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație.

Proiectul prevede achiziția a 20 de microbuze electrice, pentru elevii localităților Balș, Piatra-Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu și Izvoarele. Beneficiarii finali ai proiectului  vor asigura mentenanța și vor amplasa o stație de încărcare.

La finalizarea perioadei de implementare a proiectului, dreptul de proprietate asupra bunurilor achiziționate va fi transferat, cu titlu gratuit, fiecărei Primării.

Împreună, ne concentrăm eforturile, spre un mediu mai curat și un viitor mai bun, pentru tinerii noștri”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments