AcasăActualitateConsiliul Județean Olt – cea mai activă organizație în cadrul parteneriatului...

Consiliul Județean Olt – cea mai activă organizație în cadrul parteneriatului RO-BG

Recent, a avut loc cea de-a doua ediție a Premiilor RINNO România, ce s-a desfășurat în sala albastră a Universității din Craiova. Ceremonia a fost organizată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, prin Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare (ANCSI), în cadrul proiectului RINNO – Un model de întărire a beneficiilor cooperării regionale transfrontaliere dintre România și Bulgaria, finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

cj premiuLa secțiunea Autorități Publice Locale, Consiliul Județean Olt a primit premiul pentru cea mai activă organizație, în cadrul parteneriatului RO-BG, din domeniul cercetării – dezvoltării – inovării, parteneriat realizat prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Claudiu Dănișor – rector al Universității din Craiova, conducerea ANCSI și reprezentanți ai organizațiilor și autorităților din întreaga regiune transfrontalieră România-Bulgaria.

Premiul Consiliului Județean Olt i-a fost înmânat Danielei Lungu, șef Serviciu „Dezvoltare Regională” din cadrul Consiliului Județean Olt, care a declarat: „Acest premiu reprezintă o recunoaștere a activității Consiliului Județean Olt pentru dezvoltarea Regiunii Transfrontaliere România-Bulgaria și obligă, în continuare, Consiliul Județean Olt să inițieze și să promoveze noi proiecte pentru dezvoltarea acestei regiuni”.

Ionuț DUMITRESCU


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments