AcasăActualitateControale ale Comisariatului Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu

Controale ale Comisariatului Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu

Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu a emis un comunicat de presă cu privire la activitățile desfășurate în prima lună a acestui an.

Astfel, Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu a realizat 46 de inspecții și controale în domeniul protecției mediului. Acestea au vizat verificarea dispozițiilor legale în vigoare și a condițiilor stabilite în actele de reglementare din domeniul controlului poluării industriale: colectarea și tratarea apelor uzate, colectarea deșeurilor și resturilor, fabricarea vopselurilor și resturilor, metalurgia aluminiului, fabricarea de articole textile, respectiv din domeniul biodiversității, biosecurității și atriilor naturale protejate, fiind verificare activități industriale de fabricarea și producerea produselor din carne, legume și fructe.

garada de mediuÎn colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Olt, s-au realizat inspecții pentru autorizare, dar și pentru finalizarea proiectelor cu finanțare din Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare.

În urma acestor activități, s-au constatat două fapte de natură contravențională în valoare de 32.000 lei.

Totodată, în perioada menționată, Comisariatul Județean Olt al a soluționat șase sesizări.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments