AcasăInterviuCorabia este condusă de o clică mafiotă care vrea să controleze tot

Corabia este condusă de o clică mafiotă care vrea să controleze tot

D-le Marancea, atât la nivel național, cât și județean, liderii PNL spun că USL funcționează foarte bine și că liberalii sunt frați de cruce cu pesediștii. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa, prietenia dintre PNL și PSD fiind precum cea a șoarecelui cu pisica. Cum au ajuns pesediștii de la Corabia la concluzia că nu mai sunteți bun de viceprimar?

Cum au ajuns ei la această concluzie mi-e greu să vă spun, pentru că asta trebuia să o spună cetățenii nu PSD-iștii. Ori asta nu se va întâmpla niciodată, pentru că eu, administrativ, mi-am făcut datoria. Așa cum am mai spus, o serie de acțiuni au fost inițiate de mine și aici aș aminti strângerea câinilor comunitari, curățarea parcului, ridicarea materialelor de construcții de pe trotuare. Am organizat cel mai frumos spectacol la „Corabia de Aur”, m-am implicat foarte mult în finalizarea proiectelor – Sucidava, Gazele  și  Ambulatoriul –, asta în timp ce primarul chema la ordine pe toți subordonații și îi amenința că, dacă mă ajută în vreun fel pe mine, vor fi dați afară. Sunt oameni care au venit și mi-au spus, dar nu voi putea spune niciodată cine sunt aceștia, pentru că au familii și copii și nu vreau să le fac vreun rău.

elvis maranceaAu fost nenumărate amenințări din partea primarului și frânări în a-mi face datoria. El vrea să facă tot, toata lumea să-i fie subordonată… Asta e concepție de comunist. Și a demonstrat că, prin această atitudine, a falimentat trei firme ale orașului pe banii cetățenilor. Urmează și primăria.

De fapt cu cine ați fost înlocuit, d-le Marancea?

Eu nu cred că este important cu cine am fost înlocuit. Mi-aș dori să văd că în oraș se va întâmpla într-adevăr ceva. Daca se vor astupa găurile din asfalt, mă voi bucura, pentru că și eu am mașină și se distruge de la o zi la alta. Dacă se vor strânge câinii, mă voi bucura, pentru că și eu am un copil și vreau să-l știu în siguranță. Dacă se va curăța parcul, mă voi bucura, pentru că voi putea să ies cu familia să mă recreez.

Dar dați-mi voie să cred că nu se va întâmpla nimic din toate acestea și vom vedea dacă am dreptate. Acești oameni nu vor să facă nimic bun pentru oraș, au demonstrat-o în anii anteriori. Ei vor să fure, să subjuge orașul și să-l sărăcească.

De ce reacția liderilor liberali de la Olt a fost și este atât de palidă pe acest subiect?

Ca o părere personală, vă voi răspunde că atunci, când într-un parteneriat tu îți faci datoria și respecți regulile, iar celalalt nu – te apucă un sentiment de scârbă și stai și te întrebi de ce… PNL și-a făcut datoria în cadrul USL-ului și asta o demonstrează faptul că Sandu Stănescu a ajuns deputat. Fără voturile liberalilor, nu închidea colegiul și nu ajungea în parlament. E rușinos și descalificant pentru astfel de oameni, care se vor conducători ai țării. Asta este România.

Ce prevede protocolul dintre PNL (ACD) și PSD, raportat la cazul dvs.?

Cazul meu e un caz aparte din cauza  faptului că, la Corabia, așa cum am mai spus, s-a candidat separat și nu pe USL, dar am să vă spun că eu am ajuns viceprimar în vara anului 2012, printr-o colaborare firească și normală cu conducerea PSD Corabia și mai puțin pe baza protocolului USL. Va urma o mediere la București și vom vedea…

Ca tânăr liberal, dvs. nu realizați că o alianță a PNL, partid istoric și de dreapta, cu stânga revanșardă și criptocomunistă a PSD, nu are cum să funcționeze?

Eu cred că funcționează, și scopul principal a fost înlăturarea PDL-ului de la guvernare. Ceea ce s-a și întâmplat… Este adevărat că sunt foarte multe probleme și asta din cauza faptului că ambele părți văd lucrurile diferit. Vor mai fi probleme, dar eu cred că se va trece peste.

Ca om politic, ce veți face de aici înainte? Se pare că o ieșire de acest gen din scenă v-a afectat iremediabil cariera politică și e păcat, pentru că sunteți tânăr…

Eu am intrat în politică în urmă cu zece ani, fără a urmări ceva anume. Fac politică pentru că viitorul meu este în acest oraș. Copilul meu are doi ani și vreau ca ideile mele și viziunile mele să fie aplicate aici. Nu cred că este foarte grav ce s-a întâmplat… Voi face politică în continuare, chiar dacă nu mai sunt într-o funcție administrativă, pentru că e nevoie și de Opoziție, altfel lucrurile scapă de sub control, puterea îi înnebunește pe unii și e nevoie ca aceștia să fie verificați și trași la răspundere.

Sunteți lider al PNL Corabia, iar protocoalele partidului dvs., semnate cu PSD, vă obligă să colaborați, în continuare, cu cei care v-au aruncat peste bord, fără rușine. Cum veți mai  colabora cu astfel de oameni?

În politică niciodată să nu zici niciodată… Orice se poate întâmpla, vor veni alegerile prezidențiale și voi avea o plăcere deosebită să-i îmbrac în galben.

În final, d-le președinte, care e mesajul dvs. către liderii PNL Olt, dar – mai ales – către electoratul dvs. liberal, ce se crucește de abuzurile colegilor dvs. pesediști, una dintre victimele lor fiind chiar domnia-voastră?

Mesajul nostru către electorat a fost tot timpul unul constructiv și de încredere. Eu și  echipa din conducerea PNL Corabia vrem ca oamenii să aibă încredere în noi că vom face în așa fel încât în orașul Corabia să se facă ceva bun. Prin plecarea mea, am demonstrat că nu-mi doresc ceva numai pentru mine. Am vrut să trag un semnal de alarmă că orașul este condus de o clică mafiotă care vrea să controleze tot, să  devalizeze orașul și să-l sărăcească. Eu îi încurcam și se temeau de mine. Un oraș sărac e mai ușor de condus, dar eu sper că oamenii se vor trezi și vor realiza că noi vrem binele acestui oraș.

LINIA ÎNTÂI


9 COMENTARII

 1. Ce destepti si spirituali deveniti unii !
  Din ce izvor secret beti apa de a-ti devenit asa destepti dintr-o data?
  Nu cred ca a incercat sa te cumpere nimeni cu-n fular sau o sapca !
  Alea sunt publicitare . Daca primesti o sapca cu Audi, BMW sau Heineken , inseamna ca aia vor sa te cumpere?
  – Te inseli amarnic prietene !
  Pacat ca ai plecat ! Ai uitat sa-ti schimbi mentalitatea. In rest ceea ce spui e GALGARA ! Limbaj de lemn, anume sa lovesti in Oameni !

  Pacat!
  – Si cand spun pacat ar trebui sa te gandesti la ani in urma ! Dumnezeu e sus ! Si tu ai avut ODATA nevoie de Dumnezeu !

 2. CE VA MAI PRICEPETI LA CRITICI SI LA TRS CONCLUZII!!!!!!!!!!!………RENUNTATI LA ANONIMAT! IESITI IN FATA SI SPUNETI CE AVETI DE SPUS. IN FELUL ACESTA;CEL DE ACUM , NU SE VA REALIZA NIMIC. SE PARE ,TOTUSI, CA MAJORITATEA SPUNE ACELASI LUCRU: PSD-UL A FOST SI VA VI NOCIV! SUNT ,PE DPLIN ,DE ACORD CU ASTA. NU SUNT NICI PNL-IST NICI PDL-IST,NU FAC PARTE DIN NICI-UN PARTID IAR NUMELE MEU ESTE ALEXANDRU DANIEL GEANTA. ACUM CATI-VA ANI M-AM SATURAT DE NESIMTIREA UNORA SI DE LUPTA CU MORILE DE VANT DIN CORABIA SI AM PLECAT DEPARTE,CAT MAI DEPARTE DE OAMENII CARE CREDEAU CA MA POT CUMPARA CU UN FULAR ,O SAPCA SAU TE MIRI CE CADOU ELECTORAL.CU VREO 2-3 EXCEPTII O POT SPUNE RELAXAT: SA VA FIE RUSINE ,VOUA ,NESIMTITILOR , CE ATI CONDUS SI INCA MAI CONDUCETI DESTINELE ACESTUI ORASEL………PENTRU CA .PANA LA URMA,NUMELE SE MAI SCHIMBA DAR GASCA RAMANE ACEEASI IAR PE CEI CE VOR SI CHIAR POT SA FACA CEVA ATI STIUT SA II INEPARTATI RAPID……..LASATI TINERII SA SE IMPLICE SI SA SCHIBE CEVA IN ORASUL ASTA UITAT,PARCA, DE LUME, GASCA DE BOSOROGI NESIMTITI!

 3. Justitiarule, si tu Marancea,
  – In ce v-ati implicat voi ma? Stiti ma in ce zona a tarii e Mediasul?
  Aveti ma habar unde se depun proiectele si ce pasi trebuiesc urmati pentru a fi declarate eligibile?
  Ma…, asta cu trei facultati ! A , scuze am uitat 4 facultati !
  Apropo , colegilor tai din PNL le-ai spus cum la definitivat ai copiat si numele altuia de pe lucrare?
  Asta stii sa faci : Sa copiezi , apoi sa-ti asumi faptele altora !

  Caracter de parvenit !

 4. Gogosescule, ti-ai ales bine numele.Esti platit ca si anul trecut in campanie sa dai in cine nu e cu psd-ul. D-l Marancea chiar s-a implicat in ceea ce sustine in interviu.Nu vorbesc ca tine cu,,se aude”,eu chiar stiu deoarece lucrez in primarie.Pacat!Era singurul curat care ar fi putut transforma ceva in orasul asta care a devenit feuda clanurilor de la putere.Sa speram ca nu va ramane asa la infinit.Nu va lasati,domnule viceprimar Marancea!Pentru multi din primarie ramaneti viceprimarul nostru!

 5. cred ca are dreptate baiatu asta, daca ne uitam in ultimii 5 ani psd ul a condus orasul si arata din ce in ce mai rau , mai sarac, mai nepopulat, fara locuri de munca, cainii ne mananca, tantarii ne mananca, e groaznic……….oameni buni treziti-va !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. domnul primar sa nu uite ca a fost pus nu ales , psd-ul e condus de mafie se stie……..

 7. Minciuni sfruntate.Se aude ca individul asta n-a mai dat prin Primarie mai bine de 6 luni,si acum spune ca s-a implicat in finalizarea proiectelor Gazele,Ambulatoriu si Sucidava. E penibil.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments