AcasăCORABIA – FESTIVAL DE TEATRU „ȘERBAN IONESCU”
Array

CORABIA – FESTIVAL DE TEATRU „ȘERBAN IONESCU”

Corăbian prin excelență și adept al venerării marilor artiști ai patriei, Gabriel Stanciu, Director General adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, împreună cu actrița Magda Catone, au pus la cale o manifestare teatrală de anvergură, un festival, care se va desfășura în orașul de la Dunăre, care va purta numele regretatului lui actor Șerban Ionescu, corăbian la rându-i. Iată ce declară conjudețeanul nostru, Gabriel Stanciu, în acest sens:

„Oltean de seamă, empatic și actor de excepție, născut în Corabia, actorului Șerban Ionescu îi va fi dedicat de anul viitor un festival de teatru care îi va purta numele, la inițiativa mea și a soției domniei sale, actrița Magda Catone.

stanciu si magda catone netAvem datoria de a cinsti memoria celor care au lăsat în urmă un dar cultural de excepție. Consider că undeva destinul este mai puternic decât noi și uneori facem lucruri pe care n-am crede că suntem în stare să le facem. Festivalul Șerban Ionescu se va realiza anual, venind în sprijinul tinerelor talente, cinstind memoria regretatului actor.

Îi mulțumesc actriței Magda Catone pentru încrederea acordată și sunt convins că împreună vom face lucruri mărețe!”

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments