AcasăActualitateCorul Millenium – prezent în Germania, la cea de-a opta ediție a...

Corul Millenium – prezent în Germania, la cea de-a opta ediție a Festivalului Coral Internațional “Johannes Brahms”

Binecunoscutul cor mixt Millenium, al cărui ctitor și dirijor este maestrul  Chirilă Stanciu, va participa, în perioada 15-24 iulie a.c. la cea de-a opta ediție a Concursului-Festival Coral Internațional „Johannes Brahms”. Festivalul se va desfășura în localitatea germană Wernigerode.

De menționat este faptul că anul acesta participă 41 de coruri din întreaga lume, Corul „Millennium” din Slatina fiind singura formație corală care reprezintă România la acest prestigios concurs-festival coral internațional.

corul milleniumCorul „Millennium” se deplasează la acest concurs cu sprijinul financiar al membrilor corului, dar și al Consiliului Județean Olt. Corul va prezenta, în primă audiție și o compoziție religioasă a dirijorului Chirilă Stanciu, care a fost amabil să ne spună câteva cuvinte: „Sperăm să avem o evoluție deosebită pe scena concursului, unde ne vom prezenta la doua secțiuni: Cor religios și Cor mixt. Repertoriul este adecvat Regulamentului Concursului și ne-am străduit să-l pregătim cu multă seriozitate. La acest concurs vom prezenta, în primă audiție internațională, și o compoziție religioasă…”

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments