AcasăPoliticaCosmin Ciorei este candidatul UNPR Olt pentru funcția de primar al Slatinei

Cosmin Ciorei este candidatul UNPR Olt pentru funcția de primar al Slatinei

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferințe de presă, a fost lansat candidatul UNPR Olt pentru funcția de primar al municipiului Slatina, în persoana lui Cosmin Nicolae Ciorei – președintele Organizației de Tineret Olt și consilier local al Slatinei.

Acesta i-a avut alături pe senatorul Ion Toma, președinte UNPR Olt, și pe Pavel Belinski – prim-vicepreședinte UNPR Olt.

Născut și crescut în Slatina, de profesie jurist, Cosmin Ciorei este caracterizat de președintele progresiștilor din Olt ca fiind, în primul rând, un prieten, un tânăr așezat, educat, care promite, dar și face, un tânăr bine pregătit profesional și care va face o figură foarte frumoasă în capitala de județ a Oltului.

„Astăzi, vă prezint unul dintre candidații noștri, poate cel mai important candidat în afara Luminței Adam, care candidează la Consiliul Județean Olt, Cosmin Ciorei – candidatul nostru la Primăria Slatina.

Mă bucur să dau un tânăr, așa cum am promis, în capitala de județ. Este un om care știe ce vrea și este foarte bine pregătit. A venit timpul să-i dăm o șansă”, a spus Ion Toma.

unpr cioreiSlătinenii nu își doresc un candidat superficial

Cosmin Ciorei a luat decizia de a candida, deoarece consideră că știe principalele probleme ale cetățenilor, având cunoștințele necesare pentru a le rezolva. Își dorește să facă o politică a tinerilor. Își dorește să facă totul pentru a aduce tinerii înapoi în oraș.

„Vom promova o campanie politică modernă. Totodată, militez pentru o politică transparentă, pentru o administrație transparentă. Vreau să aducem, din nou, Consiliul Local în mijlocul slătinenilor. Îmi doresc transparență și eficiență în Consiliul Local, și-n Primărie.

Probleme sunt peste tot, atât în zonele mărginașe, cât și-n zonele centrale. Din discuțiile cu slătinenii, am dedus că ei își doresc un candidat care să nu fie atât de superficial. Își doresc să fie respectați. Am fost cunoscuți, la nivel național, ca fiind un oraș cu o toaletă publică de 50.000 euro sau orașul în care dosarele de corupție sunt la ele acasă, lucruri de care sunt deranjați cetățenii.

Îmi doresc să găsim posibilități de a atrage cât mai multe fonduri europene. Cu toții știm să cheltuim banii, și contracandidații mei se pricep foarte bine la acest lucru. Pe mine mă interesează, în primul rând, cum îi facem, cum îi aducem. În situația în care avem un buget local substanțial, putem rezolva absolut toate problemele”, a spus Cosmin Ciorei.

Președintele tinerilor progresiști din Olt a vorbit și despre problemele sesizate de către locuitorii municipiului Slatina, dar și despre faptul că își dorește ca, în calitate de primar al urbei, să acceseze cât mai multe fonduri europene, pentru ca tinerii plecați din oraș să se întoarcă în Slatina și să-și dezvolte propriile afaceri:

„Sunt consilier local și nu am ezitat niciodată să fac amendamente sau să sesizez Prefectura atunci când au fost abateri. Eu vreau o politică a tinerilor și să rezolvăm conflictul dintre generația tânără și cea mai în vârstă. Am vrea să extindem programul de reabilitare și pentru blocurile construite după 1990. În cartierul Eugen Ionescu, să amânăm construirea unui parc și a altor lucruri inutile, și să renovăm blocurile, pentru că pică tencuiala. Vreau să rezolvăm problemele importante. Cel mai important este să aducem cât mai multe fonduri la Consiliul Local. Atât timp cât ai bani, le poți rezolva pe toate”.

Ion Toma este convins că prin politica pe care Cosmin Ciorei o va promova, vor fi atrași foarte mulți investitori și, astfel, se vor crea noi locuri de muncă. Cât despre echipa cu care Cosmin Ciorei va merge în alegerile din iunie, președintele UNPR Olt a declarat că va fi formată din oameni adevărați, profesori, economiști, oameni de afaceri, oameni care au ducere spre a face ceva pentru cetățenii acestui oraș.

„Ca să ne aducem tinerii acasă, trebuie o politică foarte bine pusă la punct. Avem și cu cine. Ei pot accesa oricând fonduri europene. Putem dezvolta proiecte care să vină în sprijinul a tot ceea ce am spus. Printr-o politică a viitorului primar  Cosmin Ciorei, cred că vom reuși să aducem foarte mulți investitori, ceea ce presupune foarte multe facilități. În aceste condiții, sigur că vom avea multe locuri de muncă și, atunci, tinerii vor fi interesați să se întoarcă acasă.

Merge în fiecare cartier și va consemna fiecare problemă cu care se confruntă cetățenii acestui oraș, ca platforma lui electorală să răspundă cerințelor cetățenilor”, a declarat Ion Toma.

Va crește încă un viitor politician în Olt

În scurtul său discurs, Pavel Belinski a spus faptul că îl susține pe Cosmin Ciorei în lupta pentru fotoliul de primar și este convins că Oltul va avea un viitor mare politician:

„Când d-l președinte Toma a spus să-l încercăm pe Cosmin Ciorei, mi-am adus aminte că a promovat tineri care nu erau cunoscuți, la vremea respectivă. Mă refer la Bărbulescu – pe care l-a pus pe lista de europarlamentari, la d-l Oprescu, pe care l-a luat ca fiind un om necunoscut.

Omul acesta are mână bună. Va crește încă un viitor politician în Olt. Sunt de acord cu propunerea dânsului, și-l susțin pe Cosmin Ciorei”.

Ionuț Dumitrescu


1 COMENTARIU

  1. ZERO
    Nu existați. Va jucati adică Toma.El e de inteles are o vârstă. Dar restul? Poștașul UNPR ajunge candidat pt ca nu dorește nimeni. Nici măcar membrii conducerii unpr nu îl susțin.
    Apucati- va de profesia voastră ca nu mai este nimic de furat și apoi poate învățați meserie și o sa va placa munca.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments