AcasăCoteana – Ionuț Dima și gesturile sale filantropice
Array

Coteana – Ionuț Dima și gesturile sale filantropice

A devenit deja o tradiție ca, la fiecare început de an școlar, cetățeanul, politicianul și, mai nou, viceprimarul comunei Coteana, d-l Ionuț Dima, să ofere școlarilor aflați la început de drum rechizite școlare și ghiozdane.

Gesturile sale filantropice, începute cu ani buni în urmă, ne aduc aminte că, în ciuda urii și înveninării din societatea românească, există Dumnezeu, cel care, prin Sfântul Apostol Matei, ne-a învățat ce înseamnă iubirea de aproapele nostru.

ionut dima net 2019 1Demn urmaș al tatălui său, fostul primar Victor Dima, plecat prea devreme la ceruri, Ionuț Dima este un fiu de nădejde al comunei Coteana, veche vatră de tradiție și civilizație, comună care se pregătește a-și primeni conducătorii, pentru o minimă normalitate și un trai decent și civilizat.

Iată ce ne-a declarat Ionuț Dima, cu ocazia începerii noului an școlar:

„Azi, alături de echipa mea, am fost prezent la Școala Generală Coteana, pentru a le ura mult succes tuturor celor care vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici, la început de drum și pentru a le oferi un mic sprijin care să îi ajute în această nouă etapă, un gest simbolic.

ionut dima net 2019 2Cu fețele scăldate în zâmbete sincere, până la urechi, și oferind multă veselie celor din jur, m-au întâmpinat atât școlarii cât și preșcolarii. Așa cum am învățat, indiferent de obstacole, cei din jur și mai ales cotenenii merită toată atenția și preocuparea.”  

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular