Print this Post


  Cpt. Floricel Elena Simona – noul purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt

  Luni, 15 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, într-un cadru festiv restrâns, pentru trei dintre subofițeri este cea mai importantă zi a carierei lor, fiindu-le înmânate gradele de ofițer.

  Activitatea a debutat cu citirea Ordinelor inspectorului șef, potrivit cărora trec în corpul ofițerilor și li se acordă gradul de căpitan următorilor: plt. adj. Floricel Simona, plt. maj. Onescu Ionela și plt. maj. Butnaru Alexandru.

  Cei trei au fost declarați câștigătorii concursurilor de trecere în corpul ofițerilor desfășurate la începutul acestui an.

  Cu aceeași dată, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt are un nou purtător de cuvânt, în persoana cpt. Floricel Elena Simona – responsabilă cu activitățile de relații publice și cu publicul.

  Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt va continua să informeze, în mod obiectiv și transparent, opinia publică, cu privire la misiunile, rolul și contribuția jandarmilor olteni la asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

  Dragoș Sîrghie

   

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/cpt-floricel-elena-simona-noul-purtator-de-cuvant-al-jandarmeriei-olt/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *