AcasăPoliticaCredibilitatea unui guvern depinde în mod esențial de moralitatea oamenilor care fac...

Credibilitatea unui guvern depinde în mod esențial de moralitatea oamenilor care fac parte din echipă

În deplin acord cu lupta sa împotriva restaurației comuniste, Partidul Mișcarea Populară salută decizia Parchetului General de a pune sub învinuire pentru GENOCID pe torționarul Vișinescu. Acesta este un efect al Condamnării Comunismului în Parlament de către Președintele României, d-l Traian Băsescu, în data de 18 decembrie 2006.

marian vasile 99
Marian Vasile

Partidul Mișcarea Populară îi cere domnului Victor Ponta SĂ RENUNȚE la PROIECTUL DE LEGE privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roșia Montană și stimularea și facilitarea dezvoltării activităților miniere în România. SĂ ÎNCEAPĂ, de îndată, DIALOGUL cu societatea civilă, privind exploatarea de la Roșia Montană.

Partidul Mișcarea Populară este ÎMPOTRIVA Proiectului Roșia Montană, așa cum arată ACUM, propunând să fie îndeplinite următoarele condiții esențiale:

1. Respectarea standardelor de mediu
2. Beneficii pentru toți cetățenii României (locuri de muncă, bani, energie ieftină etc.)
3. Prezervarea patrimoniului
4. Transparența deplină a contractelor și condițiilor de exploatare pentru buna informare a publicului
5. Beneficiile financiare obținute de Statul Român să meargă în investiții, nu în consum.

De asemenea, Partidul Mișcarea Populară îi cere imperativ domnului Victor Ponta să propună IMEDIAT revocarea Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, asupra căruia DIICOT a cerut începerea urmăririi penale pentru subminarea economiei naționale. Un om cercetat pentru subminarea ECONOMIEI NATIONALE nu poate ocupa funcția de Ministru al Economiei. E ca și cum ai pune lupul paznic la oi.

Acest guvern se dovedește „cel mai murdar” din istoria post-decembristă, în condițiile în care, în 16 luni, a avut nu mai puțin de 13 membri ai cabinetului sau propuneri de miniștri în situații de: conflict de interese, incompatibilitate, condamnare sau cercetare penală.

Credibilitatea unui guvern depinde în mod esențial de moralitatea oamenilor care fac parte din echipă.

Marian Vasile,Președinte PMP Olt


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments