AcasăPoliticaCrin Antonescu, Victor Ponta și echipele lor au tras pe sfoară poporul...

Crin Antonescu, Victor Ponta și echipele lor au tras pe sfoară poporul român

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la președinția României, a susținut, la începutul acestei săptămâni, o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit despre ceea ce înseamnă ruperea Uniunii Social Liberale, rupere care demonstrează eșecul acestei înșelătorii politice și electorale. „Crin Antonescu este un jalnic profitor politic. A nenorocit țara, cot la cot cu Ponta, și vrea să scape acum de responsabilitate. Amândoi sunt, în egală măsură, responsabili politic! Eșecul USL demonstrează faptul că USL a fost o înșelătorie politică și electorală, prin care Crin Antonescu, Victor Ponta și echipele lor au tras pe sfoară poporul român pentru scopul real al USL: protecția corupților în fața justiției. Acest scop a eșuat, pentru că justiția s-a dovedit mai puternică. Vehiculul politic USL s-a dovedit inutil pentru corupți”, a declarat Cătălin Predoiu.

catalin predoiu 577De asemenea, democrat-liberalul a spus că acest eșec, ca și întreaga guvernare din ultimele 20 de luni, demonstrează iresponsabilitatea premierului Ponta și a președintelui Senatului, Crin Antonescu, demonstrează că nu au fost pregătiți pentru aceste funcții, demonstrează lipsa de responsabilitate politică a celor din partidele lor care i-au proiectat în aceste funcții. „Echipele din jurul lor nu au adus nimic bun României. Au adus numai șomaj, tulburări în vara anului 2012 prin suspendarea statului de drept, încercări de subminare a justiției, scandal politic, limbaj suburban și dovada unei crase iresponsabilități”, a adăugat Cătălin Predoiu.

Potrivit lui Cătălin Predoiu, Antonescu și Ponta nu fac altceva decât să amâne momentul rupturii pentru a pasa responsabilitatea unul altuia: „Au promis că vin la guvernare pentru o societate mai bună, pentru o politică a bunului-simț, pentru o economie mai sănătoasă, pentru un trai mai decent pentru români. Ceea ce oferă acum e un spectacol jalnic al unor politicieni submediocri, care încearcă să păcălească opinia publică, printr-un dialog simulat. Ceea ce doresc ei este evident: să evite decontul eșecului USL. Este încă o dovadă de lașitate politică”.

Tot în acea conferință de presă, Cătălin Predoiu a taxat și prestația diplomației române, în contextul situației politice tensionate din Ucraina, prestație lipsită de poziții clare care să arate preocuparea față de situația românilor care locuiesc în acea țară.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments