AcasăEditorialCristina Tomireanu – un eșec politic egal cu o victorie!

Cristina Tomireanu – un eșec politic egal cu o victorie!

În politică, ne trebuie oameni normali la cap, generoși și, mai ales, independenți din punct de vedere material. Un partid serios nu trebuie să fie alcătuit, la vârf, din lideri care intră în politică pentru a-și trage sinecuri babane, din care să se îmbogățească.

De aceea, la momentul în care Marius Oprescu, lider al PSD Olt, a promovat-o pe Cristina Tomireanu în fruntea doamnelor din PSD Slatina, personal, am aplaudat această hotărâre. Cristina Tomireanu nu venea să se îmburghezească pe seama unui partid declarat ca fiind de stânga ci, dimpotrivă, ea venea la partid cu contribuția ei morală și materială, pe care le avea (și le are încă) un întreprinzător privat, care nu mai făcuse politică până atunci…

cristina tomireanu 22Ulterior, când structurile de conducere de la municipiu au suferit ceva modificări, Cristina Tomireanu a fost brusc înlocuită din funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD Slatina, rămânând, totuși, pe poziția de vicepreședinte la municipiu.

Nu știm exact (deși bănuim) ce capete pătrate, cârpite pe la colțuri cu ași de treflă, a deranjat Cristina Tomireanu, știm însă că ea a avut demnitatea să-și dea demisia și din această funcție, dar și din cea de membru al partidului.

Experiența politică prin care a trecut, una nu tocmai confortabilă, ne determină să spunem că eșecul politic al Cristinei Tomireanu este egal cu o victorie. O victorie a moralității!

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments