AcasăActualitateCSS Slatina – aur la Paleta de Argint

CSS Slatina – aur la Paleta de Argint

CSS Slatina se întoarce acasă cu medalia de aur la echipe fete și medalia de bronz la individual feminin, în cadrul campionatului național de tenis de masă ” Paleta de Argint” .

Sara Ginerica, Gabriela Ignat și Carina Luță, pregătite de antrenorii Izolda și Costi Sîia, sunt sportivele care au reușit să ridice trofeul, ce pune Slatina în fruntea clasamentului pe echipe.

„Este o medalie mult așteptată de copiii noștri, care au muncit extraordinar de mult, în această perioadă. Nu au avut liber nici în mini-vacanța de 1 iunie, nici în perioada de grevă. Dar iată, rezultatele au apărut și mă bucur foarte mult pentru ele. Aurul din concursul feminin pe echipe, locul 2 în clasamentul cluburilor, locul 3 la individual feminin obținut de Gabriela Ignat, plus prestațiile bune la individual, sunt rezultate care ne fac să privim cu încredere și speranță pentru viitor”, ne-a transmis cu emoție antrenoarea fetelor.

Îmbucurătoare sunt și rezutatele obținute de către micuții sportivi de la LPS, echipa de fete, alcătuită din Sofia Sîia, Izabela Păstină, Florentina Alexandru, a obținut locul 7, iar Izabela Păștină a reușit să se claseze pe locul 5, la individual, – un rezultat peste așteptări, surclasând câteva din favoritele tabloului principal.

De asemenea, un parcurs frumos l-a avut și echipa de băieți: Nikita Postolache, Iustin Miu, Nicolas Alexandru, Ianis Păstină. Menționăm că LPS are în echipă fete care vor putea evolua și la anul, la acest concurs, iar prin munca și seriozitate, vor urca din nou pe podium.

Paleta de Argint, desfășurată pe parcursul săptămânii trecute, la Buzău, este cel mai animat și original concurs din istoria FRTM, dedicat copiilor sub 10 ani, și oferă o motivație extraordinară pentru evoluția carierei micilor sportivi.

La această ediție au participat aproape 200 de copii din toată țara,  23 de echipe fete și 29 echipe băieți.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments