AcasăPoliticaCu cerul înstelat și legea morală din ea, Mariana Gheorghe a trecut...

Cu cerul înstelat și legea morală din ea, Mariana Gheorghe a trecut la PSD!

Nu veți întâlni nicăieri în țara asta atâția oameni, ca în județul Olt, pentru care trădarea ține loc de dragoste de țară. Pentru care trădarea e ridicată la rang de principiu moral… De la lipitorii de afișe, aflați în slujba milionarilor politici, care le aruncă, în scârbă, câțiva firfirici în gura lor știrbă și flămândă, până la funcționarii cu coate albe, care-și trădează stăpânul politic, la prima ofertă, fără să clipească, și chiar până la înalții demnitari județeni, în al căror creier funcționează un singur simț, trădarea este lege!

Pentru un loc mai bun în divan, ei își trădează soția (soțul), părinții, copiii și, în final, se trădează și pe ei, așa cum cineva și-ar fura singur căciula, bucurându-se de o așa pradă bogată.

mariana gheorghe isj olt 22Se leapădă de sine, de ideologia pe care au promovat-o cu spume la gură, se scutură de partidul care i-a făcut „oameni”! Totul pentru un m3 de parvenire, care înseamnă bani, poziție administrativă, privilegii… sinecură – într-un cuvânt.

În fapt, toate aceste ființe ignobile, acești traseiști calificați, sunt niște slugi cu aere de stăpân, care se pregătesc, alături de noii șefi politici, să stoarcă vlaga acestui județ și așa năruit, atât de ei, când erau în fruntea bucatelor, cât și de cei care stăpânesc astăzi și au nevoie de „expertiza” celor de ieri, pe care îi numeau „dușmani ai poporului”, fără să știe că sintagma asta nobilă era atribuită celor care au suferit și murit în închisorile comuniste.

După bălșeanul de doi bani, așa-zisul liberal Cătălin Rotea, iată că și doamna democrat-liberală, Mariana Gheorghe, învățătoarea, trece la PSD. Cu arme și bagaje…

N-am să scriu cuvinte grele despre domnia-sa, nu e menirea mea să o judec. O judecă oamenii cărora ea le-a spus că e un politician de dreapta, că onor-capitalismul ne duce ca trenul la destinație și că demnitatea e mai presus decât orice sinecură politică.

N-o judecăm, pentru că era clar că d-na Gheorghe este omul PSD, cu emblemă PDL, atâta timp cât partidul lui Ponta a numit-o directoare la celebrul liceu, Petre Pandrea. Știam că este omul PSD, atâta timp cât soțul său a fost, de asemenea, numit pe o funcție regională la Finanțele Publice. Recunoaștem că e profesionist, însă când, Doamne-Dumnezeule, au ținut cont vreodată pesediștii de profesionalism, în caz că nu ți-ai vopsit sufletul în roșu?

Așadar, nu avem niciun drept să-i judecăm pe cei doi soți, Mariana și Ștefan Gheorghe, însă, ne permitem să le punem, cu umilință, o singură întrebare: dacă plagiatorul Ponta pierde, printr-un miracol, alegerile (așa cum le-a pierdut cândva căpcăunul Adrian Năstase), ei se vor întoarce din nou la PDL?

De azi încolo, ne va fi dor de acel Ștefan Gheorghe, care ne vorbea, deseori, despre binefacerile dreptei politice, despre conștiință, Dumnezeu și neam, despre capitalism și prosperitate, servindu-ne, savant, un citat de pe mormântul lui Kant, care-ți desfrunzește mintea și toate simțămintele: „Cerul înstelat deasupra mea, legea morală în mine!” Adio Europa!

Dumitru SÂRGHIE


2 COMENTARII

  1. Bine inteles ca se vor întoarce la dreapta, ipocrizia, lăcomia si nesimtirea nu cunoaște limite la aceste persoane. Sper din tot sufletul ca de aceasta data nu le veți mai acorda ajutor prin intermediul condeiului dumneavoastră. Dumnezeu sa binecuvânteze România si pe toti romanii.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments