AcasăOra SatuluiCurtișoara – Sărbătoarea Nucului! 1 octombrie 2017 – Ediția a XVIII-a!

Curtișoara – Sărbătoarea Nucului! 1 octombrie 2017 – Ediția a XVIII-a!

La cei peste 45 de ani ai săi, primarul Gheorghe Gănescu are un trecut profesional și moral fără cusur și un viitor politic și administrativ pe măsură. Experiența sa administrativă, câștigată în domeniul privat, cât și în mandatele sale de consilier local, comportamentul față de consătenii săi, conduita și educația sa, toate acestea i-au permis ca, doar într-un an și ceva, să redea demnitatea localității, care a stagnat ani de-a rândul, sub conducerea unor primari nepatrioți.

Alături de domnia-sa se află majoritatea oamenilor de bine ai comunei Curtișoara, dar și un grup de tineri vrednici care împărtășește valorile politice ale social-democrației.

ganescu sarbatoare curtisoara liFidel tradiției și valorilor spirituale ale comunei sale natale, Gheorghe Gănescu a pus la cale și anul acesta Sărbătoarea Nucului, aflată la cea de-a XVIII-a ediție și care se va derula în ziua de 1 octombrie 2017, odată cu împlinirea a 528 de ani de atestare documentară a localității Curtișoara.

La această frumoasă sărbătoare vor cânta artiști de seamă precum Emilia Alina Dorobanțu (fiică a satului), Gelu Voicu, Emilia Ghinescu, Neta Soare, Maria Ghinea, Ion Crețeanu, Victorița Cică, Carmen Budulan, Ileana Lăceanu, Ștefania Strejescu, Cătălin Bărbulescu și Gabriel Zăvoeanu.

De asemenea, Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” va fi prezent pe scena acestei manifestări de suflet, inimă și gând, alături de Ansamblul „Flori de măr” Curtișoara, Grupul Vocal „Oltencuțele” și Ansamblul Folcloric „Poarta Olteniei” GAL Ghimpețeni.

afis sarbatoare nucului curtisoaraManifestarea va fi moderată de cunoscutul ziarist, dar și interpret de muzică ușoară, Claudiu Ene!

Vor avea loc întreceri sportive, concursuri de cai, întâlnire cu scriitori, fii ai satului, premierea cuplurilor la 50 de ani de căsătorie, foc de artificii…

Iată ce a declarat d-l primar, pentru Linia Întâi, în preajma acestei manifestări:

„Prioritatea oricărui primar care se respectă și-și respectă oamenii este administrația. Dar trebuie spus că administrația presupune, pe lângă proiectele legate de infrastructură, de aspectele sociale și culturale, de bunul mers al comunei noastre și o latură care presupune divertisment, destindere, bună dispoziție și socializare… Oamenii trebuie – din când în când – măcar o dată pe an, să se adune la joc și voie bună… Să-și descrețească frunțile și să-și celebreze comuna. Iar noi, Primăria și Consiliul Local Curtișoara, să facem tot posibilul ca ei să se simtă… ACASĂ! Pentru că numai ACASĂ  viața are rost!”

Felicitări Curtișoara!

Dumitru Sârghie     

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments