AcasăInterviuDacă, prin absurd, PNL-ul nu ar mai exista, aș putea fi naționalist,...

Dacă, prin absurd, PNL-ul nu ar mai exista, aș putea fi naționalist, băsist, PD-ist, dar niciodată comunist…

Darius Vâlcov și Marius Oprescu au declanșat, la nivelul județului Olt, o întrecere populară, prin care vor să demonstreze opiniei publice că primarii liberali sunt, de fapt, cu inima la PSD. Au făcut deja câteva „achiziții” în acest sens. Sunteți pregătit sufletește să treceți în tabăra socialistă?

Da, într-adevăr, senatorul Darius Vâlcov, simplu membru de partid al PSD, și Marius Oprescu, singurul lider PSD, neales prin vot, după cum a afirmat primul, au declanșat o întrecere socialistă „de prins muște” prin județul Olt. Au reușit „marea performanță” de a păcăli trei primari PNL să treacă „cu sufletul” la PSD, încercând să mediatizeze acest lucru ca pe o performanță demnă de „Cartea Recordurilor”. De fapt, pierderile pentru PNL sunt unele minore, așteptate de noi și reprezintă o curățare de impurități a unui partid aflat în Opoziție.

Așadar cei doi, Darius și Marius, pentru aceste realizări, vor primi decorații de „eroi ai muncii socialiste” de la Ponta.

catalin davidescu 583Referitor la persoana mea, eu, Cătălin Davidescu, primarul liberal al orașului Scornicești, nu pot să fiu niciodată comunist, nu pot să fiu de acord cu această formațiune urmașă de drept și de fapt a Partidului Comunist Român,  din cauza căruia familia mea a avut mult de suferit și acest județ a rămas subdezvoltat și subjugat total acestor vremelnici conducători.

Dacă, prin absurd, PNL-ul nu ar mai exista, aș putea fi naționalist, băsist, PD-ist, dar niciodată comunist, cum, de altfel, nici senatorul Darius  Vâlcov nu este socialist, dar, neputându-și învinge dușmanul, „marele PSD”, s-a pus pe studiat mitologia greacă. A învățat pe de rost schema „Calului Troian”, a invadat din interior PSD și îl va distruge, urmând să îl vedem, în 2016, conducător al PMP Olt, partidul lui Băsescu. Și va avea din nou sloganul „Moarte comuniștilor”, pentru că deja a trimis la (re)ascuțire „țepile din 2004”, cele din fața Consiliului Județean.

Nu vă e teamă că nu veți mai primi niciun leu pentru investiții și pentru alte cheltuieli și că Scorniceștiul va deveni o localitate izolată, iar electoratul vă va taxa pe dvs.?

Ciudată întrebare… Eu sunt Cătălin Davidescu, în primul rând, om liber, mândru, cu principii și orgolii, conducătorul liberal al unui oraș și al unor oameni liberi, ce nu vor sta în genunchi în fața nimănui și, cu atât mai puțin, în fața tăvălugului numit PSD.

Cetățenii din Scornicești merită, cu siguranță, mai mult: drumuri, școli, apă, canalizare etc., dar avem demnitate și nu suntem de vânzare. Eu nu sunt într-o campanie electorală permanentă, eu sunt în slujba cetățenilor și sunt mândru de acest lucru. Nu doresc să fiu veșnic, să fiu dictator și să stau în acest scaun cu orice preț, precum liderii PSD, care vor să lase moștenire funcțiile lor. De fapt, cred că blestemul lor este acela de a fi „veșnici”.

Concluzia: eu nu vând nici acest oraș, nici cetățenii lui pe „2 arginți” comuniștilor, indiferent de consecințe (lipsa finanțării, controale nenumărate sau pierderea scaunului de primar).

Am înțeles că doriți ca Scorniceștiul (altădată, inima comunismului din Olt) să devină kilometrul zero al luptei împotriva restaurației comuniste din Olt. Chiar credeți că vă veți putea opune tăvălugului roșu?

Sunt convins că o să oprim „tăvălugul roșu” încet, sigur, dar și cu multă răbdare. Rezultatele vor fi mulțumitoare iar, în 2016, cu Scorniceștiul vârf de lance, PNL va ataca teribil toate primăriile comuniste din județ. Tinerii pe care acum îi susțin vor fi primari în 2016 și vor reprezenta schimbarea și șansa în acest județ.

Cum îi catalogați pe cei care au părăsit PNL pentru a rămâne la ciolan? Și sunt multe exemple în acest sens…

Sunt „oameni” ca și noi, care au crezut în „vorba dulce pesedistă”. Să le dea Dumnezeu sănătate, pentru că, în politică, nu mai reprezintă nimic. După europarlamentare, PSD îi va arunca peste bord, fără remușcări, moment în care transfugii liberali vor realiza că, la PNL Olt, ușile s-au închis.

În aceste condiții, în care județul Olt este, practic, sub asediul PSD, ce procent credeți că mai scoate PNL Olt la alegerile europarlamentare?

Procentul pe care Organizația PNL Olt îl va obține la aceste alegeri europarlamentare va fi unul mulțumitor, în condițiile actuale, și va reprezenta piatra de temelie pentru bătălia finală: Alegerile Locale 2016!

Pe cine vă bazați? Pe Știrbu, pe Cătălin Rotea, pe Moisescu, pe Bircea – care e sub papucul PSD –, pe Ciugulea – care face anticampanie PNL, pe Codan – care deja a părăsit „corabia”? Practic, PNL Olt se află într-o disoluție tristă…

Nu ne bazăm pe nume, ci pe oamenii de dreapta din acest județ, pe simplii membri de partid, care duc greul și fără de care, indiferent de lideri, acest partid nu ar exista: „VIVAT PNL”!

Care este mesajul dvs. pentru cei care mai cred în liberalism, în Crin Antonescu și în democrație?

Atâta timp cât există oameni liberi în această țară, avem o șansă, iar când acești oameni liberi își vor da mâna și vor învinge restaurația comunistă, va începe, cu adevărat democrația și progresul pentru România.

Aveți încredere în PNL și în oamenii care îl promovează, astfel încât copii noștri să trăiască într-o țară liberă și prosperă. Eu cred, cu tărie, în așa ceva.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments