AcasăActualitateDaniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a semnat contracte pentru lucrări de reabilitare,...

Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a semnat contracte pentru lucrări de reabilitare, în valoare de peste 200 miliarde lei vechi

Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a semnat, recent, contractele pentru demararea unor lucrări de reabilitare, în Scornicești și-n localitățile aparținătoare. Este vorba despre reabilitare moderată la Școala cu clasele I-VIII, din sat Mărgineni-Slobozia; reabilitare moderată la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”, din orașul Scornicești; reabilitare moderată la Școala cu clasele I-VIII din sat Jitaru; reabilitare  moderată la Școala cu clasele I-VIII din sat Bircii; reabilitare moderată la Școala cu clasele I-VIII din sat Chițeasca; reabilitare moderată la fostul sediu al primăriei din Scornicești.

„Revin, în atenția dumneavoastră, cu alte obiective extrem de importante pentru localitatea noastră și vă reamintesc faptul că, la finalul anului trecut, anunțam că Ministerul Dezvoltării publica lista proiectelor aprobate și depuse prin PNRR în cadrul componentei C10 – Fondul Local. În acest sens, am semnat, cu mare satisfacție, contractele pentru demararea următoarelor lucrări în Scornicești și-n alte localități aparținătoare.

De reținut că valoarea totală a proiectelor enumerate trece de 200 miliarde lei vechi, acestea urmând a fi implementate, pentru viitorul orașului nostru, pentru o comunitate curată, frumoasă și dezvoltată”, a declarat Daniel Tudor.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments