AcasăPoliticaDe ce este senatorul Ion Toma atât de relaxat

De ce este senatorul Ion Toma atât de relaxat

Trimiterea în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea este o lovitură grea, nu numai pentru familia mogulului din Teleorman, dar și pentru „famiglia” PSD Olt, ai cărei stâlpi sunt Paul Stănescu și Darius Vâlcov.

Chiar dacă nu va fi condamnat, așa cum se antepronunță Victor Ponta, Liviu Dragnea – protectorul politic, spiritual și economic al lui Vâlcov și Stănescu va fi discreditat până în celula-mamă, atât de către adversarii săi politici clasici, dar și de către mai-marii PSD, care-și vor lua mâinile de pe domnia-sa.

În fapt, cel mai fericit pesedist la această oră, pentru ceea ce i se întâmplă lui Dragnea, este „mitomanul” Victor Ponta care, simulând că-i ia apărarea, i-a administrat soțului doamnei Bombonica Dragnea o lovitură de copită, în stilul bolșevicilor de altădată.

De fapt, cel care i-a pus lui Dragnea bombonica pe colivă este însuși Victor Ponta, premierul căruia-i tremurau chiloțeii de teamă că mult mai experimentatul teleormănean îi va trage scaunul de președinte de sub cur…

Având în vedere această tristă și tragică situație, PSD Olt și-a coborât steagul în bernă, mai multe capete, pătrate sau turtite asimetric pe la colțuri, din acest partid,  dependente de Regele Referendumului,  intrând în trepidații.

Opt persoane de la Piatra-Olt sunt deja trimise în judecată în dosarul „Fraudă la Referendum”, ceea ce i-a determinat pe autorii morali ai fraudei din Olt să intre între într-o panică fără precedent.

ion toma
Ion Toma

Aparent un spectator dezinteresat de această situație critică în care se află PSD Olt, senatorul de Ialomița, Ion Toma, știe să-și gestioneze cu răbdare revenirea la conducerea PSD Olt. Strategia domniei-sale a avut și are ca fundament menținerea legăturilor cu primarii PSD din județul nostru, cărora le netezește și acum calea către ușile mai-marilor din Guvern și Parlament.

Un alt element strategic pentru revenirea lui Toma în județul și partidul care l-au consacrat este prietenia sa cu premierul Ponta. Prin metode specifice, am reușit să intrăm în posesia corespondenței sale cu Victor Ponta. Amabilități și de-o parte și de alta, sarcini trasate de Ponta și îndeplinite, ca un ceasornic, de Toma, mulțumiri reciproc avantajoase, bezele în ambele sensuri etc. – iată ce conține această corespondență Ponta-Toma.

Ne miram și noi, ca naivii, de ce, în ultimul timp, senatorul Ion Toma este atât de relaxat…

DUMITRU SÂRGHIE

5 COMENTARII

  1. Are mare dreptate SIDERAT,au ramas in psd toata tarata furajera din politica!tot ce era de valoare ori au plecat dezamagiti ori au fost indepartati de oportunisti si pupatori de funduri jegoase din actualul multicolor psd!au venit toate jigodiile din pdl in psd iar oamenii care au alergat,muncit ani de zile,cheltuind bani de la ei au ras cu paguba si un gust amar!iar pt actuala conducere am o urare sincera:SIT MIHI DUX LUCIX SIT TIBI TERRA LEVIS!

  2. Da Doamne , desi Toma era foarte al dracului in partid, dictator uneori, era un om corect, care chiar avea grija de oamenii sai, nu pervers ca jigodiile care vremelnic conduc PSD-ul la Olt. Din pricina acestora,s-au pierdut oameni de valoare si cu caracter,care nu au putut indura parsivenia lui Stanescu, Oprescu Valcov si penalul nostru primar.Din pacate trebuie sa afirm deschis zicala ,, da doamne mintea de pe urma” valabila inclusiv la subsemnatul.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments