AcasăActualitateDe Sfântul Dumitru, Dorina Geagână și Ștefan Văduva i-au sărbătorit pe seniorii...

De Sfântul Dumitru, Dorina Geagână și Ștefan Văduva i-au sărbătorit pe seniorii din Stoenești

În data de 25 octombrie 2015, zi în care românii sărbătoresc Sfântul Dumitru,  Organizația PNL Stoenești s-a reunit pentru a constitui Grupul de Inițiativă Respect Seniorilor, grup ce are ca principale scopuri: identificarea seniorilor din comună cu probleme de sănătate, cu probleme financiare, de a veni, pe cât posibil, în sprijinul acestora, dar și pentru antrenarea, pe cât posibil, în activități sociale, politice, culturale sau doar pentru a le face, chiar și pentru câteva momente, viața mai bună și mai plăcută.

stoenesti 7Amfitrion al acestei inițiative a fost Dorina Geagână, candidat PNL în lupta electorală pentru câștigarea Primăriei Stoenești, căreia i s-au alăturat Ștefan Văduva – președinte PNL Stoenești și cei doi copreședinți ai Organizației de Seniori și Pensionari PNL a Olt  – Aurel Roșu și Ion Bădescu (care au contribuit și dumnealor material și spiritual la reușita acestei acțiuni).

„Ne propunem identificarea seniorilor care sărbătoresc ziua de naștere sau cea de nume. Cu această ocazie, Grupul de Inițiativă le va înmâna câte un cadou de sfintele sărbători. Celor care sunt netransportabili, le vom duce cadourile acasă, iar cu ceilalți, ne vom întâlni la sediul PNL, de pe raza comunei Stoenești. Ca urmare a faptului că acest grup nu a fost înființat degeaba, la finalul ședinței, aproximativ 45 de seniori din comună au primit o gustare, ce a constat în mici, fursecuri, bere sau suc. Pot spune, cu mândrie, că lumea a fost foarte, foarte mulțumită”, a declarat Ștefan Văduva, președinte PNL Stoenești.

stoenesti 10Tot cu această ocazie, s-a ales și structura internă a Organizației de Pensionari și Oameni de Vârsta a Treia a PNL Stoenești. Organizația și-a ales structura, un președinte, în persoana lui Ioan Mitu, un prim-vicepreședinte, un secretar general, un vicepreședinte și un președinte executiv.

„Ne propunem ca, următoarea ședință, pe lângă cele ocazionale, să fie de Sfântul Ștefan sau de Sfântul Nicolae, în zile deosebite, ca să antrenăm, pe cât posibil, pensionarii din comuna Stoenești”, a mai spus Ștefan Văduva.

Ionuț Dumitrescu

stoenesti 11stoenesti 45

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments