AcasăActualitateDe Ziua Olteniei, primarul Emil Moț a inaugurat „Raftul cu bunătăți locale”!

De Ziua Olteniei, primarul Emil Moț a inaugurat „Raftul cu bunătăți locale”!

Ieri, 21 martie a.c., Emil Moț, primarul Municipiului Slatina, a luat parte la o campanie organizată de Supermarketul Profi. La inaugurarea Raftului cu Bunătăți Locale de la Slatina au participat primarul Emil Moț, subprefectul Cosmin Floreanu, vicepreședinții CJ Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, dar și deputații Adrian Chesnoiu, Marius Iancu, Emil Albotă, Cătălin Grecu și senatorul Liviu Voiculescu. Totodată, la eveniment a fost prezent și fostul președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Alexandru Stănescu, în prezent director al Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Este o onoare să sprijinim producătorii din Oltenia și să promovăm identitatea noastră culturală

„De Ziua Olteniei, am avut onoarea să particip la inaugurarea în Slatina a «Raftului cu bunătăți locale», o campanie a celor de la Profi. Evenimentul a fost o ocazie minunată de a celebra tradițiile și bogățiile culinare ale regiunii noastre.

Cu mândrie și bucurie, am descoperit arome autentice și ingrediente proaspete, oferite de micile afaceri locale. Este o onoare să sprijinim producătorii din Oltenia și să promovăm identitatea noastră culturală.

Mulțumesc Profi pentru această inițiativă deosebită, care aduce comunitate, împreună, într-o zi atât de specială. La mulți ani, olteni! La mulți ani, slătineni”, a declarat Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.

Raftul cu Bunătăți Locale este programul nostru de suflet

Raftul cu Bunătăți Locale este programul nostru de suflet prin care ne arătăm respectul pentru rețetele curate și tradiționale și grija pentru comunitate. Ne asigurăm astfel că ceea este bun și sănătos își găsește loc în retailul modern. Aceasta este totodată și o modalitate prin care Profi ajută micii producători locali care gătesc ca pentru propria familie să ajungă la cât mai multe familii din România. Nu este doar un ajutor pentru micii producători locali, ci și pentru consumatorii care astfel pot găsi produse de calitate cu originea verificată. Toți producătorii pe care îi identificăm și ale căror bunătăți merită descoperite și savurate de cât mai multă lume se regăsesc și pe platforma Via Profi, iar de azi, și în magazine Profi din județul Olt”, a declarat Călin Costinaș, Director General adjunct Profi.

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments