AcasăActualitateDentPriority – o nouă clinică dentară de performanță, în peisajul slătinean

DentPriority – o nouă clinică dentară de performanță, în peisajul slătinean

Dr. Radu Anghelina, fondatorul DentPriority, una dintre cele mai importante clinici dentare din Oltenia, a girat, astăzi, 1 februarie a.c., deschiderea a celei de-a patra clinici, la Slatina! Proiectul a început în urmă cu 28 de ani, în Craiova, a continuat cu Băilești, Caracal, capitala Romanațiului, și iată – astăzi – la Slatina, s-au pus bazele unei clinici dentare care, încă de la început, și-a propus excelența, în acest domeniu.

Într-o atmosferă familiară, echipa DentPriority a inaugurat clinica de la Slatina, care pune la dispoziția pacienților servicii stomatologice PREMIUM. Cu o experiență de 28 de ani, DentPriority  a efectuat primele lucrări dentare din ceramică, în Oltenia, și a fost prima care a adus fațete de porțelan.

Dr. Radu Anghelina, fondatorul DentPriority:

 „Venim, în Slatina, cu o aparatură de ultimă generație, cu medici foarte bine pregătiți!”

Creatorul acestui proiect a vorbit asistenței despre prioritatea principală: pacientul! Iar provocările, în această meserie, se rezumă la o singură propoziție: „Încă nu am întâlnit un caz pe care să nu-l putem rezolva!” Dar, să-i dăm cuvântul:

„Inaugurăm, alături de dumneavoastră, a patra clinică din proiectul DentPriority, un proiect care a început, în urmă cu 28 de ani, un proiect care a început în Craiova, unde am fost primii care au adus fațete de porțelan, în Oltenia.

Proiectul nostru a continuat, în permanență, să se dezvolte firesc, spunem noi. Ceea ce ne-a ghidat, în permanență, a fost profesionalismul, un lucru bine făcut. Prioritatea noastră a fost și va rămâne pacientul. Încercăm, întotdeauna, să creăm zâmbete perfecte și acest lucru îl facem, în cadrul unei echipe pe care am sudat-o, de-a lungul anilor. DentPriority înseamnă, pentru noi, o mare familie, suntem colegi tineri, colegi cu experiență, fiecare cu o specializare, capabili de lucrul în echipă, care ne ghidează, în permanență.

Venim, în Slatina, cu o aparatură de ultimă generație, cu medici foarte bine pregătiți, cu medici care au calificări interne și internaționale. În permanență, am urmărit acest lucru și asta ne-a ghidat întreaga noastră carieră.

Sperăm ca și aici să avem aceleași rezultate pozitive, sperăm să avem aceiași pacienți mulțumiți. Asociem stomatologia digitalizată, tehnologia de ultimă oră, cu cunoașterea și profesionalismul nostru. Oferim toate serviciile stomatologice, începând de la cei mai mici pacienți, până la cazurile cele mai complexe. Încă nu am întâlnit un caz pe care să nu-l putem rezolva!”

FĂ-ȚI BINE ȘI FACI BINE!

„Fă-ți bine și faci bine!” este o campanie în beneficiul comunității în care DentPriority își desfășoară activitatea. Astfel, campania se desfășoară, timp de o lună, din momentul deschiderii clinicii.

 „10 procente din încasările pe care le vom avea, în prima lună de funcționare, vor merge către completarea necesarului educațional al copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Slatina.

De asemenea, toți cei care vor să se alăture campaniei noastre pot veni, în clinica noastră din strada A.I. Cuza nr. 28, și pot dona, în urna special amenajată. Această campanie nu este singulară, vor mai urma și altele, care vor fi îndreptate tot către copii”, a precizat Daniela Roman, manager clinică DentPriority!

Echipa DentPriority este formată din: Dr. Radu Anghelina (Founder – medic specialist protetică dentară), Dr. Cicerone Rădulescu (medic specialist în chirurgie și implantologie), Dr. Mihai Petrescu (specialist ortodonție), Dr. Emilia Rădulescu (specialist protetică), Dr. Radu Duculescu (stomatolog), Dr. Simona Etegan (stomatolog), Dr. Bianca Pistol (stomatolog), Dr. Denisa Vasile (stomatolog).

Efuziune, muzică, discursuri, frumusețe, curiozitate, tăcere, ascultare, zâmbete, satisfacție, prietenie, comunicare, diversitate, vibrație, animație, dialog etc. – iată componentele unei seri din viața citadelei slătinene!

 A consemnat Dragoș Sîrghie

_____

*Prețurile serviciilor pot fi consultate la adresa: www.dentpriority.ro/preturi/. Bonus pentru pacient: consultația gratuită.

Clienții se pot programa pe site-ul companiei www.dentpriority.ro sau la 0740781264 /0745796967 și contact@dentpriority.ro.

 


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments