AcasăBreviar parlamentarDeputatul Cătălin Grecu – sinteza activității parlamentare în primele șase luni de...

Deputatul Cătălin Grecu – sinteza activității parlamentare în primele șase luni de mandat

În primele șase luni de mandat, Cătălin Grecu, deputat PSD, a avut două luări de cuvânt în cadrul ședințelor parlamentare, a supus aprobării cinci propuneri legislative și patru moțiuni.

Face parte din Comisia pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice. Totodată, face parte din comisiile permanente ale Grupului de prietenie cu Parlamentele altor state, cum ar fi: Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Suediei; Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Guineea și Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Africa de Sud.

Iată care sunt propunerile legislative ale deputatului Cătălin Grecu, în cele șase luni de mandat: Proiect de Lege pentru completarea art. 23 din Legea nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții; Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii 31/1990 privind Legea Societăților; Propunere legislativă pentru modificarea Legii 45/2009 privind organizarea și funcționarea Academiei de Științe Agricole și Silvice Gheorghe Ionescu-Șișești și a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii și industriei alimentare; Propunere legislativă privind regimul juridic al Sitului arheologic Reșca-Romula din comuna Dobrosloveni, județul Olt, și unele măsuri pentru protejarea acestuia și Propunere legislativă pentru modificarea art. 3 alin.(3) din Legea cooperației agricole nr. 566/2004.

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments