AcasăActualitateDeputatul Emil Moț – în vizită la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina

Deputatul Emil Moț – în vizită la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina

Deputatul PSD Emil Moț a revenit la fostul său liceu, astăzi Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, pentru a vedea dacă această unitate de învățământ este pregătită pentru un nou an școlar. Alături de Emil Moț s-au aflat și Silviu Neacșu, prefectul județului Olt, și Emil Popa, primarul interimar al Slatinei.

„De fiecare dată când intru aici, am o plăcere de neimaginat. A fost casa mea, timp de opt ani. Practic, am trăit aici. Mă încearcă un sentiment extrem de plăcut. Nu pot să spun că «Radu Greceanu» arată rău. Arată binișor, dar nu foarte bine. Împreună cu actualul primar Emil Popa și cu prefectul Silviu Neacșu, vom lua câteva măsuri pentru a-l face să arate foarte bine. Mai este un pic de lucru la cantină, la sala de sport, și lucrări estetice la exterior. Aceste lucruri se vor rezolva cât de curând”, a declarat Emil Moț.

mot greceanuDe asemenea, deputatul PSD a mai spus că va avea în vedere acest colegiu. Având în vedere că este unul dintre posibilii candidați ai PSD la fotoliul de primar, alegeri ce vor avea loc anul viitor, Emil Moț spune: „Ce va face viitorul primar, vom vedea”.

Totodată, Emil Moț a mai vizitat Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” Slatina, Școala Oboga, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 Slatina și la Școala Gimnazială Nr. 1 Slatina.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments