AcasăBreviar parlamentarDeputatul Gigel Știrbu – 66 de propuneri legislative, dintre care 17 promulgate...

Deputatul Gigel Știrbu – 66 de propuneri legislative, dintre care 17 promulgate legi

Deputatul PNL Gigel Știrbu este membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă și președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării. De asemenea, este președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Australia și secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, făcând parte și din Grupul PRO-America.

În noul său mandat, până la acest moment, Gigel Știrbu poate număra 66 de  propuneri legislative, dintre care 17 promulgate legi, 17 luări de cuvânt, 15  întrebări sau interpelări.

Dintre cele mai recente inițiative, putem enumera:

– Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii 52/2015 privind aprobarea plății anuale a cotizațiilor și serviciilor lingvistice pentru organizațiile profesionale/ interprofesionale neguvernamentale din sectorul agricol și agroalimentar;

– Propunere legislativă pentru instituirea anului 2024 ca Anul Avram Iancu;

– Propunere legislativă pentru completarea art.29 din Legea nr.504/2002 a audiovizualului și pentru modificarea și completarea Legii nr.148/2000 privind publicitatea;

– Propunere legislativă pentru modificarea Legii 123/2012 a energiei electrice și a gazelor naturale;

– Propunere legislativă pentru modificarea și completarea unor acte normative în scopul creșterii gradului de digitalizare a serviciilor consulare.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments