AcasăActualitateDeputatul Gigel Știrbu: "ALRO Slatina a primit 366 milioane lei, ca ajutor...

Deputatul Gigel Știrbu: “ALRO Slatina a primit 366 milioane lei, ca ajutor de stat, din partea Guvernului României!”

Astăzi, 12 decembrie a.c., compania ALRO Slatina, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa, a primit, din partea Guvernului României, suma de 366 milioane lei, ca ajutor de stat. Anunțul a fost făcut de deputatul Gigel Știrbu, prin intermediul unei platforme de socializare. În numele locuitorilor județului Olt, deputatul de Olt mulțumește Guvernului României pentru sprijinirea antreprenorilor români și a economiei românești.

„Vreau să împărtășesc cu dumneavoastră bucuria unui anunț făcut de Guvernul României, prin Ministerul Energiei, și anume acela că, astăzi, a fost semnat ordinul de plată pentru ALRO Slatina, ca ajutor de stat, în valoare de 366 milioane RON, pe baza OUG, care sprijină marii consumatori de energie electrică din România.

Totodată, peste 200.000 de angajați au firmele care vor beneficia de această OUG.

Iată, încă o dată, dovada vie a faptului că Guvernul României, condus de către Premierul Nicolae Ciucă, nu încetează să demonstreze, tuturor românilor că, în continuare, sprijină antreprenorul român și economia românească și că depune toate eforturile necesare pentru a pune, pe primul loc, interesele românilor și pentru a duce, la bun sfârșit, țelurile propuse.

ALRO Slatina are parte de sprijin din partea Guvernului României!

Pe această cale, în numele tuturor locuitorilor județului Olt, mulțumesc Guvernului României și Premierului Nicolae Ciucă, dar și Ministerului Energiei, pentru acest gest”, a declarat Gigel Știrbu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments