AcasăActualitateDeputatul Gigel Știrbu, către ministrul Drulă: „Practicile pesediste nu vă vin bine!”

Deputatul Gigel Știrbu, către ministrul Drulă: „Practicile pesediste nu vă vin bine!”

Deputatul PNL Gigel Știrbu a depus, în data de 27 ianuarie a.c., o interpelare ministrului Transporturilor și Infrastructurii – Cătălin Drulă, cu privire la stadiul lucrărilor la Drumul Expres Craiova – Pitești. Deputatul de Olt s-a declarat nemulțumit de faptul că, nici până acum, nu a primit un răspuns din partea ministrului.

„Cunoaștem cu toții faptul că Drumul Expres Craiova-Pitești reprezintă una din cele mai importante proiecte pentru regiunea Oltenia. Din acest motiv, am depus o interpelare, pe data de 27 ianuarie, adresată Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul drumului expres Craiova-Pitești. Deși termenul legal pentru răspuns la interpelare era data de 17 februarie a.c., încă nu am primit vreo adresă oficială la cele solicitate și, din această cauză, voi face o revenire la interpelare.

Sunt convins de bunele intenții ale ministrului Drulă, dar țin să-i reamintesc că și PSD-ul avea aceste apucături. Domnule Ministru Drulă, practicile pesediste nu vă vin bine!

Referitor la proiectul Drumului Expres Craiova-Pitesti, sunt convins că este extrem de important, pentru domnul Drulă, ca și pentru cele aproape 2 milionare de locuitori din regiunea de Sud-Vest. Acest drum expres reprezintă un obiectiv important și pe plan național, o investiție vitală pentru România, investițiile în infrastructura de transport, reprezentând coloana vertebrală pe care se va reclădi economic România

Așteptăm, cu nerăbdare, răspunsul domnului ministru, la interpelarea depusă pe 27 ianuarie”, a declarat Gigel Știrbu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments