AcasăDeputatul Gigel Știrbu – implicare pentru prelungirea Programului Tomata 2020
Array

Deputatul Gigel Știrbu – implicare pentru prelungirea Programului Tomata 2020

Ion Păunel, coordonator centre regionale la Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt, a transmis un mesaj de mulțumire pentru ajutorul primit din partea Marianei Ungureanu – consilier local PNL Strejești, Gigel Știrbu – deputat PNL de Olt, Emil Dumitru – secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnului Mihnea Vasiliu, precum și presei din județul Olt și din țară. Acesta se referă la demersul inițiat de dumnealui pentru a prelungi termenul de recoltare din programul Tomata 2020.

gigel stirbu ion paunel tomata 2020„În demersul pe care l-am inițiat de a prelungi termenul de recoltare din programul Tomata 2020, pe lângă adresele oficiale, am apelat și la câțiva oameni de bună credință  și cunoscători ai problemelor pe care le avem noi, fermierii mici, din România și, în special, legumicultorii cărora le mulțumesc în nume personal și în numele Uniunii Salvăm Țăranul Român.

Aici, aș dori să o menționez pe domnișoara Ungureanu Mariana, consilier local PNL Strejești, domnul deputat, Gigel Știrbu, domnul Secretar de Stat, Emil Dumitru, domnul Mihnea Vasiliu, presei din județul Olt și din țară. Cu efort comun, perseverență și argumente bine întemeiate, am reușit să aducem o veste mai mult decât excepțională cultivatorilor de tomate din județul Olt și România. Respect tuturor celor care ne-au ajutat în demersul nostru!”

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments