AcasăDeputatul Gigel Știrbu: Mă bucur că două obiective importante pentru Slatina au...
Array

Deputatul Gigel Știrbu: Mă bucur că două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI pentru finalizarea lor!

Cu ajutorul deputatului PNL de Olt – Gigel Știrbu – Slatina va beneficia de finanțare din partea Companiei Naționale de Investiții, pentru două mari proiecte. Astfel, se vor aloca bani pentru lucrările de finalizare a sălii polivalente din Slatina și pentru demararea studiului de fezabilitate și achiziție pentru stadionul din localitate.

gigel stirbu li 788 2„În urma nenumăratelor interpelări parlamentare și vizite la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), lucrările de finalizare a sălii polivalente din Slatina au fost scoase la licitație. Vechiul contract de construire al sălii polivalente a fost reziliat, din cauza faptului că firma contractată a dat faliment.

O altă veste bună este că așa va arăta stadionul din Slatina! CNI a demarat studiul de fezabilitate și achiziție pentru acest nou proiect, care va avea 12.000 de locuri, și a cărui valoare va fi de 40 milioane Euro.

Mă bucur că două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI pentru finalizarea lor!”, a declarat Gigel Știrbu.

Ionuț Dumitrescu

2 COMENTARII

  1. Nu ma mira ca nu publicati opinia mea…sa lingeti fecalele unor politicieni este mai benefica ptr voi…

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments