AcasăBreviar parlamentarDeputatul Gigel Știrbu: „Partidul Național Liberal și-a reafirmat angajamentul de a menține...

Deputatul Gigel Știrbu: „Partidul Național Liberal și-a reafirmat angajamentul de a menține stabilitatea fiscală și de a nu introduce noi taxe și impozite în anul 2024!”

Deputatul Gigel Știrbu a declarat că Partidul Național Liberal și-a reafirmat angajamentul de a menține stabilitatea fiscală și de a nu introduce noi taxe și impozite în anul 2024. De asemenea, PNL își propune să asigure dezvoltare și stabilitate în fața provocărilor geopolitice și economice complexe cu care se confruntă țara.

„PNL va continua să susțină și să apere cota unică și după 2024, reafirmând angajamentul de a menține stabilitatea fiscală și de a nu introduce noi taxe și impozite în anul 2024.

Având în vedere beneficiile evidente ale cotei unice asupra mediului de afaceri și atractivității investiționale a României, PNL se angajează să lupte pentru menținerea acestei politici fiscale stabile.

Prin implicarea într-o coaliție guvernamentală, PNL își propune să asigure dezvoltare și stabilitate în fața provocărilor geopolitice și economice complexe cu care se confruntă țara. Totodată, PNL subliniază necesitatea de a promova și alte obiective, cum ar fi creșterea investițiilor și îmbunătățirea nivelului de trai al pensionarilor și al profesorilor.

Contrastând cu poziția incoerentă a PSD, care propune impozitarea progresivă, PNL subliniază că protejarea cotei unice este esențială pentru a asigura că românii nu vor suporta o povară fiscală mai mare în viitor. Prin urmare, suntem principalul partid care susține cota unică. PNL nu va fi de acord ca, de anul viitor, să fie introdusă cota progresivă. Prezența PNL la guvernare este crucială pentru că doar așa am putut opri impozitarea progresivă”, a declarat deputatul Gigel Știrbu.

Daria Badea

- Advertisment -

Most Popular