AcasăDeputatul Gigel Știrbu – scrisoare deschisă întreprinderilor și firmelor care își...
Array

Deputatul Gigel Știrbu – scrisoare deschisă întreprinderilor și firmelor care își desfășoară activitatea pe raza județului Olt

Gigel Știrbu, deputat PNL de Olt, a adresat o scrisoare deschisă întreprinderilor și firmelor care își desfășoară activitatea pe raza județului Olt, de a veni în sprijinul Spitalului Județean de Urgență Slatina și a celorlalte spitale din județ. Acesta este de părere că, astfel, cu tehnică medicală, cu kituri de testare pentru COVID-19 și aparatură de laborator pentru ca procesarea probelor prelevate de la oameni să se realizeze într-un timp cât mai scurt, cu măști, mănuși și combinezoane pentru personalul medical, se va veni în sprijinul salvării sănătății oltenilor și a protejării forței de muncă.

gigel stirbu linia intai 778În continuare, vă redăm scrisoarea deschisă semnată de deputatul Gigel Știrbu:

„Prin prezenta scrisoare deschisă, în contextul epidemiei cu noul coronavirus care, din păcate, a afectat și teritoriul României și care ia amploare de la o zi la alta, adresez, cu speranță, o rugăminte tuturor firmelor care își desfășoară activitatea în județul Olt de a veni acum în sprijinul salvării sănătății oltenilor și a protejării forței de muncă.

Având în vedere creșterea rapidă, la nivel național, a cazurilor confirmate de infecție cu virusul COVID-19, este neapărat nevoie de sprijin financiar pentru dotarea, într-un timp cât mai scurt, a Spitalului Județean de Urgență Slatina și a celorlalte spitale din județ, cu tehnică medicală, cu kituri de testare pentru COVID-19 și aparatură de laborator pentru ca procesarea probelor prelevate de la oameni să se realizeze într-un timp cât mai scurt, cu măști, mănuși și combinezoane pentru personalul medical care face tot ceea ce este omenește posibil pentru salvarea vieților semenilor noștri.

Județul Olt găzduiește multe întreprinderi profitabile, care, în timp, au ajuns să se identifice cu județul nostru, din diferite domenii de activitate, care au creat numeroase locuri de muncă pe raza județului. Sunt companii care au cifre mari de afaceri, din industria metalurgiei aluminiului, fabricării anvelopelor, dar nu numai acestea pot da dovadă de implicare socială, prin intermediul contribuțiilor financiare direcționate, în aceste vremuri grele, către spitalele din județul Olt.

Fac acest apel de responsabilitate și de solidaritate umană și chem, pe această cale, toate companiile de pe raza județului Olt, să fie alături de medicii pe umerii cărora zilele acestea se pune o enormă presiune. Trebuie să fim uniți, să ne gândim că orice contribuție, indiferent de valoarea ei, este importantă acum și că cineva, cu siguranță, are nevoie de ea.

Au fost momente când autoritățile locale și centrale, dar și aleșii județului Olt, au sărit în ajutorul antreprenorilor care-și desfășoară activitatea în acest județ. Cred că este momentul să arătăm lumii întregi că suntem o comunitate unită”.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments