AcasăPoliticaDeputatul Liberal Gigel Știrbu ia atitudine cu privire la ipocrizia și duplicitatea...

Deputatul Liberal Gigel Știrbu ia atitudine cu privire la ipocrizia și duplicitatea liderilor USR și a presei „imparțiale”!

Deputatul liberal Gigel Știrbu critică vehement comportamentul liderilor USR/PLUS, precum și atitudinea unor ziariști care plâng, cu lacrimi de crocodil, demiterea lui Vlăduț de la conducerea Ministerului Sănătății.

Fostul președinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților deplânge și indiferența vicepremierului Barna, cel care pare să fi uitat, subit, prestația lamentabilă a ministrului Vlad Voiculescu, prefăcându-se că nu știe ce s-a întâmplat și punând pe primul loc algoritmul politic și nicidecum tragediile care s-au derulat năprasnic în scurtul mandat al „genialului” Vlăduț!

„Am stat mult timp să cumpănesc dacă să postez despre subiectul zilei sau nu.

Cu riscul de a fi înjurat de cei 15-20 de troli, cu câte 25-30 de conturi fiecare, de nevastă, copii, mamă, morți, răniți, sex, neam, religie si etnie, am decis să-mi spun și eu părerea!

Ieri dimineață, mă uit acum în telefon să văd ora: era 8,12, când am fost sunat de un prieten  care m-a întrebat dacă Prim-Ministrul îl  va remania pe Vlăduț; că are o informație și vrea să o verifice. Bineînțeles că i-am spus că habar nu am! Vă spun aceste lucruri ca să vedeți mai clar desfășurarea situației – acel prieten fiind unul dintre cei mai informați oameni din presa românească. Desfășurarea evenimentelor ați văzut-o, așa că nu insist asupra unor lucruri care devin deja istorie!

În schimb aș vrea să spun câteva cuvinte despre ceea ce a urmat deciziei de ejectare a lui Vlăduț din guvern. Am văzut indivizi, instituții, televiziuni care, până ieri, îi contestau deciziile, cum se tânguiau azi de  mila lui Vlăduț: că ce se lupta el cu mafia, că ce bun profesionist era el, că ce curățenie face el în sistem etc., etc.;  dar niciunul dintre acești tânguitori nu a pomenit  o vorbă despre acei români scoși, în creierii nopții, din spitalul „Foișor”, în  pijamale, cu ceștile și lingurițele pentru compot în buzunare, nu am auzit pe acei domni și doamne din presa noastră cea de toate zilele pomenind ceva de morții de la „Victor Babeș” și nici nu am simțit vreo tresărire de orgoliu, când la o oră când intrau reclamele la păcănele, că un secretar de stat semnează și publică un ordin de ministru care schimbă radical maniera de raportare a  persoanelor infectate cu COVID-19 și modul de introducere în carantină a localităților din România, de parcă Guvernul ar fi o tarabă unde fiecare dă cât vrea si ia ce vrea.

Nimeni nu mai vorbește despre pandemie, despre măsurile necesare pentru stoparea acesteia! Nu mai vorbește nimeni despre incompetență, despre stat, despre faptul că întotdeauna e loc de mai bine, despre faptul că Guvernul este și funcționează ca o echipă unită! Nu! Toți vorbesc despre Vlăduț!

L-am văzut ieri pe vicepremierul Barna spunând: „campania de vaccinare e un dezastru, că suntem pe ultimele locuri în Europa și că vina o poartă Premierul…”

Serios, măi nene, matale ești cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei în Obor?  Nu ești cel care, dacă mâine Cîțu se îmbolnăvește sau pleacă în concediu, ai pe mână toata prăvălia?

Ca să vedeți și voi cu toții ce matură este clasa noastră politică!

Totodată nu pot să nu-mi amintesc discuțiile cu unii dintre parlamentarii USR care, până mai, ieri spuneau că Vlăduț, prin acțiunile sale, îi îngroapă!

Așa că să lăsăm tânguiala și să punem osul la treabă, că pentru asta ne-au votat românii; iar niște proiecte serioase și de viitor nu se împiedică de o persoană!”

LINIA ÎNTÂI

Articolul precedentSATUL ROMÂNESC AGONIZEAZĂ
Articolul următorNEVOIA DE CULTURĂ
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments