AcasăActualitateDeschidere de an universitar la USAMV Slatina

Deschidere de an universitar la USAMV Slatina

Luni, 6 octombrie 2014, a fost o zi  festivă pentru Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Filiala Slatina, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București, care a dat start anului universitar 2014-2015. La ceremonia de deschidere  găzduită de amfiteatrul universității, au participat, alături de studenți și profesori, Ion Bogză – directorul Filialei Slatina, Silviu Neacșu – prefectul județului Olt, Paul Stănescu – președintele Consiliului Județean Olt, Minel Prina – primarul municipiului Slatina, Mihaela Stana – viceprimarul municipiului Slatina, deputatul Emil Moț..

usamv 2014Cu această ocazie, invitații au primit diplome jubiliare, din partea conducerii universității, având în vedere că acesta este cel de-al cincisprezecelea an de la înființarea filialei Slatina.

„În ultimii 15 ani, în Slatina, deschidem anul universitar, grație unor personalități luminate care, la un moment dat, au avut puterea, curajul, tăria să înființeze o unitate de învățământ superior și în județul Olt. Este un moment deosebit, un moment aparte, un moment emoționat și pentru studenți, dar și pentru noi, profesorii”, a declarat Ion Bozgă.

Totodată, în discursurilor lor, invitații au urat succes studenților în noul an universitar.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular