AcasăLa ordinea săptămâniiDIN PUȚUL GÂNDIRII LUI DARIUS VÂLCOV

DIN PUȚUL GÂNDIRII LUI DARIUS VÂLCOV

Magistralul apel al tovarășului Darius Bogdan Vâlcov

Fără a avea cunoștințe elementare cu privire la ceea ce înseamnă industria ALRO și independența energetică în concertul acesta politic și geostrategic dintre Europa și Federația Rusă, senatorul PSD Darius Vâlcov face un apel ritos către acționarii Companiei ALRO: „Ca să închei, facem un apel ca să nu se ia decizii reci din birourile de unde ar fi ele, de la Londra sau din altă parte a lumii și dacă se va lua o decizie, acesta să fie la nivel guvernamental și local, bineînțeles, la care să participe toți factorii, inclusiv sindicatele, cât și patronatele, inclusiv administrația publică locală și centrală!”

darius valcov 580Ne și imaginăm cum va lăcrima Vitaly Machitski, când va citi aceste rânduri, cum va pune el Londra la picioarele lui Darius Vâlcov și ale administrației publice locale și centrale și ale sindicatelor și cum va curge din nou laptele și mierea la ALRO Slatina, la scurt timp după ce magistralul apel al tovarășului Darius Bogdan Vâlcov, prietenul fostului și viitorului ziarist Dan Bălășescu, va fi auzit de întreaga omenire!

Vâlcov vrea un PSD Olt cu…  zerouri în coadă

Tot Darius Vâlcov face un apel la toți primarii PNL ca să-l părăsească pe „trădătorul” Crin Antonescu și să rămână în alianța socialistă USL, care – în realitate – nu mai există. Se pare că Vâlcov își reneagă propria lui miștocăreală pusă pe seama PNL Olt, care se traducea în felul următor: USL=PSD+Zero!

Iată că acum marele PSD are nevoie de câteva zerouri în coadă, zerouri de dreapta, fiindcă lui Vâlcov îi este rușine să pronunțe simplu – PSD! Au ajuns niște inițiale de râs, nu-i așa?

Altfel suna USL, cu L în coadă, aveau și ei, pesediștii, un blazon onorabil, cel liberal, care nu-i de ici de colea…

„Apelul meu este ca toate forțele să se unească sub un singur steag al USL, pe care îl mai ține sus PSD la Olt, și la nivel național, împreună cu PC și cu UNPR… Această alianță pe care unii au rupt-o, din punctul meu de vedere, este greu s-o înțeleg. Mare parte a PNL trebuie să se întoarcă alături de noi…” spune Vâlcov.

Și asta, după ce i-a mâncat pe liberali, pe rând și pe tavă, la micul dejun și după ce i-a înmulțit cu zero și i-a trimis la învățătură… Acum vrea să se însoțească, netam-nesam, cu zerourile.

Prost o fi Gigel Știrbu dacă mai acceptă umilințele unui om ai cărui Dumnezei sunt doar banul, țeapa și lucrătura pe la spate…

Centura de castitate a lui Vâlcov

Înainte de a ne vesti că în perioada 25-30 martie va prezenta raportul muncii sale în Parlamentul României, Prințul Cianurilor ne-a vorbit iarăși despre Centura Municipiului Slatina. Eterna lui poveste și scuză perfectă pentru traseismul lui politic, dar și o chestiune despre care ministrul Șova nici nu vrea să audă, știind pe de rost ce are Vâlcov în cap și cât de subversiv și „onest” este atunci când vorbește poporului despre… Centură.

Gurile rele ne-au spus că Șova i-a pregătit lui Vâlcov o centură de castitate, ca să nu mai aibă cu ce să-i „reguleze” pe pesediști, atunci când acesta (Vâlcov) va dori să plece la Mișcarea Populară.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments