DOTTORE

Mă tot întreb: cât timp noi românii vom mai asista indiferenți la surplusul oamenilor de nimic din politica românească și cât ne vom mai mulțumi cu rămășițele care rămân de la masa acestor impostori îmbogățiți, fără niciun merit, din politică? Cât timp ne vom mai lăsa înșelați și mințiți de această falsă și semianalfabetă elită politică a cărei faimă constă în contul ei gras de la bancă, în numărul de țiitoare analfabete funcțional pe care aceasta le promovează în „vârful șurii” și, colac peste pupăză, în numărul de diplome universitare și post-universitare, pe care politrucii noștri, aflați la mare distanță de învățătură, le-au obținut, pe de-a moaca, grație pozițiilor lor politice.

victor ponta dottore netUn astfel de om de nimic, care infestează încă scena politică românească, este, fără îndoială, Victor Ponta. Mi-aduc aminte că, la una dintre conferințele sale de presă susținute în Sala Europa de la CJ Olt, am întârziat și a trebuit să fiu legitimat și percheziționat de gărzile de corp ale Plagiatorului, care m-au întrebat ce am în geantă: „Am o carte scrisă de profesorul meu de comunicare, Petre Anghel, intitulată «Tehnici de redactare – Metodologia unei lucrări științifice», pe care vreau să i-o dăruiesc lui Victor Ponta.” SPP-iștii s-au uitat cu atenția mărită la carte, au început să râdă complice și m-au invitat, cu amabilitate, în sala de conferințe. Schimbarea lor de atitudine față de mine și râsul lor ironic aprobator ideii mele de a-i da Mitomanului o carte privind tehnica redactării unui doctorat m-au determinat să gândesc că nici ei nu-l iubeau pe Cârlan, cum îi zicea acestuia Iliescu. Rememorez, în acest timp, și atitudinea de atunci a ministresei Cati Andronescu, cea care îl apăra fără jenă și rușine pe „micul Titulescu”, spunând că pe vremea lui Ponta erau alte reguli academice.

Recent, dragi cititori, s-a făcut dreptate. Instanța supremă a menținut hotărârea Curții de Apel București, aceea de a i se retrage mincinosului suprem titlul de doctor, așa cum i s-a retras și semisfertodoctului Darius Vâlcov, operațiune care ar trebui să se întâmple și în cazurile altor analfabeți cu doctorate precum Florin Iordache sau Gabriel Oprea, ca să nu înșir acum întreaga listă a oamenilor de nimic, aflați în dregătorii înalte și care continuă să ne conducă destinele…

Dumitru Sârghie

1 COMENTARIU

  1. INTREBARE: “Mă tot întreb: cât timp noi românii vom mai asista indiferenți la surplusul oamenilor de nimic din politica românească și cât ne vom mai mulțumi cu rămășițele care rămân de la masa acestor impostori îmbogățiți, fără nici un merit, din politică?”
    RASPUNS: ” cât timp VOI ZIARISTI va mai mulțumiti cu rămășițele care rămân de la masa acestor impostori îmbogățiți, fără nici un merit, din politică, atata timp noi românii vom asista indiferenți la surplusul oamenilor de nimic din politica românească ”

    Rusine Dinu Patriciu!!!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments