AcasăEditorialDR. RENICĂ DIACONESCU

DR. RENICĂ DIACONESCU

Înainte de a fi parlamentar PSD, Renică Diaconescu este un Om și un Medic de excepție. Unul care își cunoaște misiunea și nu abdică de la respectarea Jurământului lui Hypocrate. Este în linia întâi a Sănătății județului nostru, iar prestigiul și profesionalismul său îl plasează în rândurile elitei medicale naționale.

Din punct de vedere politic, Renică Diaconescu și-a onorat exemplar partidul care pe care l-a susținut cu devotament, PSD, domnia-sa aducându-și o contribuție însemnată la promovarea unor proiecte de sănătate, în interes național, fiind și vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Superioară a Parlamentului Român.

renica diaconescu li 799Interviurile și intervențiile sale din presa centrală și locală au fost, întotdeauna, aplaudate de opinia publică, reușind, prin inteligență și rafinament intelectual să depășească granițele ideologice, fiind un adevărat senior al discursului politic. Orice partid cu ștaif și l-ar dori în echipa sa.

Marile „defecte” ale lui Renică Diaconescu sunt acelea că stăpânește foarte bine meseria de medic, că are un doctorat în medicină strălucitor, că are proprietatea cuvintelor, că spune ce gândește fără menajamente, că este popular atât în rândurile oamenilor simpli, cât și în mijlocul personalităților medicale și politice, că e OM, în toată plenitudinea cuvântului.

Aferim, Renică Diaconescu!

Dumitru Sârghie

1 COMENTARIU

  1. Mult succes in activitatea politica si profesional dle dr.in stinte medicale,neurolog renumit in Romania si indraznesc sa spun si in lume de ce nu !
    Va reamintesc ca si datorita dvs astazi mai am viata in urma AVC-urilor pe care le-am avut in 2014.
    Va multumesc din inima !

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments