AcasăActualitateDrăgănești-Olt – campanie umanitară pentru micuțul Cezar!

Drăgănești-Olt – campanie umanitară pentru micuțul Cezar!

În urmă cu aproximativ o lună, familia Stan din Mărunței a fost lovită de veste pe care niciun părinte nu ar vrea s-o audă. Cezar, micuțul lor de 10 luni, a fost diagnosticat cu tumoră intracraniană! După ce o parte a fost extirpată în România, acum este internat într-o clinică din Turcia, unde trebuie să urmeze un tratament foarte complex care presupune cure de chimioterapie, transplant de celule stem și operație din nou pentru extirparea restului tumorii.

Șansa la viață a micuțului reprezintă suma de 175.000 de euro, din care au fost strânși aproximativ 40.000 cu ajutorul multor oameni de bine.

În acest sens, doi drăgăneșteni Viorel Giodâc și Cornel Boeru au luat inițiativa și au demarat o campanie umanitară pentru micuțul Cezar, amplasând pe bulevardul Nicolae Titulescu din Drăgănești-Olt un cort și o cutie unde oamenii deja au donat bani, jucării, biciclete, fiecare ce-a avut și ce-a putut!

Deja foarte mulți oameni au donat pentru Cezar, un prim exemplu fiind dat chiar de către Marian Tudorică, primarul orașului Drăgănești-Olt, alături de viceprimarul Daniel Popescu. Mai departe, campania a luat amploare și amintim aici doar o mică parte dintre oamenii din Drăgănești și nu numai care au sprijinit acest demers: fam. Nădescu, fam. ing. Barbu, Elena Maceaca, fam. Toca, fam. Săvulescu, Gabriel Medințu, fam. Budan (Stoicănești), Leo Constantinescu, Prof. Răducu, Dali Brăgaru, Coca Ene, fam. Marian Micu, Denis Micu, Insieme Cafe.

În speranța că și autoritățile județene se vor implica în succesul acestui demers, succes care înseamnă viață pentru Cezar, lăsăm, în continuare, mesajul familiei greu încercate, precum și conturile unde se pot face donații.

Familia Stan: Vă implorăm să ne ajutați!

„În urmă cu o lună am aflat că are cancer la cap și suntem distruși.  Șansa lui la viață costă 175.000 euro și vă implorăm să ne ajutați. Vă rugăm să luptați alături de noi pentru viața bebelușului nostru frumos. Cezar este toată viața noastră, vă rugăm să ne ajutați să nu permitem cancerului să învingă.

Cezar a trecut prin atât de multe încercări în ultima lună și a demonstrat că poate să învingă. Craniul lui a fost deschis și a fost scoasă parțial una dintre tumori. Pentru a învinge cancerul, Cezar trebuie să urmeze un tratament foarte complex care presupune cure de chimioterapie, transplant de celule stem și operație din nou pentru extirparea tumorii. Apoi va urma o lungă perioadă de supraveghere medicală.

Acest tratament complex îmi poate salva bebelușul însă costurile sunt enorme, 175.000 euro și suntem disperați. Mulți oameni ne-au ajutat deja și am reușit să strângem 40.000 euro însă încă avem nevoie de foarte mulți bani. Foarte, foarte mulți bani.

Va rog să ajutați, nu mai știu cui să cer ajutor. Vă rog din suflet, bebelușul meu poate fi salvat însă avem nevoie de ajutor să reușim să strângem banii. Vă implor să ne ajutați.

Dumnezeu să fie alături de bebelușul nostru!”

🕳️Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

🕳️ Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

🕳️ Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

Revolut: 0771112695      user @renatavbp1     revolut.me/renatavbp1

🕳️ BT Pay: 0752076131

🕳️ Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

🕳️ Sponsorizări firme: asociatianoel.ro/donatii/sponsorizare

Vă rog să specificați numele Cezar la detalii donație


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments