AcasăPoliticaDRĂGĂNEȘTI-OLT: Tudorică Marian – Măruș, primar și Mircea Domi – mâna lui...

DRĂGĂNEȘTI-OLT: Tudorică Marian – Măruș, primar și Mircea Domi – mâna lui dreaptă!

Toate eforturile lui Cătălin Grecu, unul dintre cei mai performanți pesediști ai Oltului, acelea de a-l impune pe Viorel Nădescu pe fotoliul de primar al orașului Drăgănești-Olt s-au dovedit a fi zadarnice. Imaginea lamentabilă pe care a lăsat-o în ochii electoratului fostul primar Pantelie Rotaru, zis Elodia, a atentat grav la imaginea și dominația de altădată a PSD. La Drăgănești, Elodia a pierdut alegerile, în fapt, și nu Viorel Nădescu, candidatul improvizat al PSD, un băiat, de altfel, onest, muncitor și cu șapte ani de acasă. Era greu să recupereze el și echipa sa, ceea ce pierduse Rotaru, în ochii electoratului din Drăgănești – Olt, orașul genialului muzeolog, muzeograf, istoric, publicist și român integral, Traian Zorzoliu.

tudorica marus si mircea domiUn rol important în victoria PNL și a lui Măruș l-a jucat Mircea Domi, mâna dreaptă a noului primar, el suportând și făcând față tuturor invectivelor și murdăriilor aruncate asupra sa de zona lumpen-proletară a PSD, din Drăgănești-Olt, acei oameni marginali, care își dau cinstea pe rușine, pentru doi lei, ei neavând nici mamă, nici tată și nici Dumnezeu…

Așadar, Tudorică Marian – Măruș, primar liberal al Drăgăneștiului eliberat, iar Mircea Domi viceprimar al aceleiași așezări cu vechi și însemnate tradiții istorice. Având în vedere latura naționalistă a lui Mircea Domi, precum și pragmatismul liberal al lui Măruș, sperăm ca, în sfârșit, Cetatea Dacică concepută și începută de Traian Zorzoliu să fie finalizată, spre cinstea și mândria drăgăneștenilor patrioți și iubitori de istorie.

Felicitări Tudorică Marian –Măruș, felicitări Mircea Domi!

Dumitru Sârghie 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments