Print this Post


  Dragi alegători ai județului Olt,

  În ziua de duminică, 6 decembrie a.c., sunteți chemați să vă dați votul la alegerile de deputați și senatori, pentru Parlamentul României.

  În numele Partidului Social Democrat, vă rog și vă îndemn ca, toți cei care aveți acest drept electoral fundamental de a vota, respectând strict normele și regulile de protecție contra Coronavirusului, să mergeți la urne și să votați candidații PSD Olt.

  Spun asta, pentru că, în ciuda tuturor convulsiunilor care au fost în partidul nostru, PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși Poporul Român. Toate celelalte formațiuni politice au stăpâni care stau departe de voi și nu vă știu suferințele, durerile și speranțele.

  Să ne unim, așa cum am mai făcut-o, în virtuți și nu în păcate, să vedem clar unde zace răul țării și să votăm în consecință.

  La doar un an de guvernare penelistă, „guvernul meu”, adică al președintelui Iohannis, n-a făcut altceva decât să încurce treburile țării și, profitând de acest virus nemilos, care nu iartă și n-are culoare politică, a cheltuit banii voștri cu nemiluita, ne-a îngropat țara în datorii, fără niciun rost, încât ne vom speti din greu, noi și copiii noștri, sub povara acestora.

  Peneliștii au stricat tot ce a fost bun, iar acolo unde a fost mai puțin bun au făcut tot posibilul să instaleze haosul. Au amețit țara cu vorbe goale și făgăduieli și, cu masca pe figură (crezând că nu-i recunoaște nimeni) au devalizat România. Nu se pricep la legi, azi spun una, mâine alta, aducând, astfel, economia și toate instituțiile centralizate și descentralizate în sapă de lemn, sub pretextul că „ăstea sunt vremurile”. Vremuri dezastruoase pentru noi și foarte aducătoare de mari profituri materiale pentru ei…

  Însuși cinismul cu care președintele Iohannis a ținut să se țină aceste alegeri, când românii mor, din păcate, pe capete, din cauza Coronavirusului, dovedește disprețul, indiferența și aroganța cu care acest regim dictatorial ne tratează pe toți. De aceea, vă chem la vot: să facem în așa fel ca această gașcă guvernamentală, comandată de la Cotroceni, să fie trimisă la locul ei, acolo unde a fost și Ludovic Orban, până mai ieri: în șomaj!

  PSD Olt, condus cu maturitate, de o echipă tânără, în fruntea căreia se află Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a dovedit că îi pasă, și a câștigat alegerile locale „pas cu pas”, ca să utilizez o expresie a chiriașului de la Cotroceni, menținând un echilibru stabil și alimentându-vă speranțele că acest moment trist al istoriei se va încheia cât mai repede.

  Dragi cetățeni ai județului Olt,

  Cheia salvării țării stă și în mâinile dumneavoastră. Deschideți-vă inimile și alegeți liber pe cei mai potriviți, pe cei mai buni cunoscători ai nevoilor și treburilor voastre, pe cei cu tragere de inimă pentru popor și țară, votați pentru statornicia și împărțirea puterilor în stat, pentru libertățile și drepturile voastre, fiindcă, nu-i așa?, voi cei mulți sunteți voința națională.

  Nu vreau să promitem marea cu sarea, așa cum au făcut peneliștii, care au îmbătat poporul cu apă rece, și nici să elogiez PSD, partid care, în timpul acestei guvernări infernale, n-a putut face minuni… N-a putut face altceva, în Parlament (Slavă Domnului!) decât să-i oprească pe acești guvernanți, care au tăbărât pe țară ca niște lăcuste, pentru ca ei să nu reușească să-și ducă planurile diabolice până la capăt.

  Poporul Român s-a trezit deja la realitate, a văzut ce înseamnă un șef de stat, care are partidul lui, guvernul lui (cel mai prost guvern din toate timpurile) și care ar vrea acum să aibă și Parlamentul lui. „Aiasta nu se poate, Sire”, i-aș spune lui Iohannis, utilizând o celebră replică din perioada interbelică. Și noi, cei din Olt, putem, prin votul nostru, să oprim această tendință a președintelui Iohannis și a guvernului său de pripas, aceea de a ne confisca destinul democratic. Vedeți și dumneavoastră ce nenorociri și ce dezastru economic ne dau târcoale, iar peneliștii pun totul în seama pandemiei de Coronavirus.

  Însă nicio pandemie nu poate să ne oprească să înfăptuim ceea ce avem în suflet. Împreună, putem câștiga și sunt convins că momentul victoriei se apropie. Fiți cu credință, cu gândul și inima curate, cu sufletul deschis către speranță, căci dreptatea va ieși învingătoare! Așa să ne ajute Dumnezeu!

   Paul Stănescu, Secretar General al PSD

  Realizat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Olt, executat de S.C. RIPOSTA AGROTURISM S.R.L.,  Cod Mandatar: 11200020.

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/dragi-alegatori-ai-judetului-olt/