AcasăPoliticaDragi colegi, membri ai Fundației Mișcarea Populară (FMP),

Dragi colegi, membri ai Fundației Mișcarea Populară (FMP),

După cum știți, marți, 23 iulie, au fost depuse documentele pentru înființarea Partidului Mișcarea Populară (PMP). Noi, membrii fondatori, am dus la bun sfârșit acest proiect și am numit un Grup de Inițiativă Național pentru Partid, format din cinci membri: deputatul Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu și Dragos Ciuparu (care este și membru fondator al Fundației).

Așa cum am promis, șapte dintre membrii fondatori vom rămâne exclusiv la Fundație, dar vom sprijini, în continuare, proiectul de înființare al Partidului, de constituire a filialelor lui și a structurilor de conducere până la validarea, în instanță a Partidului și apoi până la organizarea alegerilor în Partid.

marian preda net22
Marian Preda, președintele PMP

Rugam conducerile filialelor Fundației să sprijine constituirea filialelor județene ale Partidului iar membrii fundației să decidă individual dacă se înscriu în Partid și rămân și la Fundație sau rămân doar la Fundație.

Am avut grija să prevedem în statutul Partidului că Fundația va fi reprezentata în structurile de conducere ale Partidului la nivel central și județean și că toți candidații Partidului în campaniile electorale importante (parlamentare, europarlamentare, prezidențiale) vor fi votați prin vot secret de toți membrii Partidului.

Principiile FMP se regăsesc și în programul PMP care poate fi consultat pe site-ul Fundației www.miscareapopulara.eu. În procesul de selecție a președinților interimari ai filialelor județene ale PMP, membrii fondatori ai FMP vor propune grupului de inițiativă cooptarea unor reprezentanți ai Fundației. Desigur, vor fi și președinți de filiale care sunt persoane cu experiență politică și nu sunt propuși de Fundație; în aceste cazuri, reprezentantul Fundației va fi, de regulă, prim-vicepreședinte al respectivei filiale județene a Partidului.

În județele în care nu s-au constituit încă filialele Fundației, deciziile de înscriere în Partid ale membrilor ce au depus adeziuni vor fi anterioare constituirii filialei Fundației, fapt ce se va întâmpla în săptămânile următoare.

În afară de constituirea filialelor lipsă, Fundația va organiza, în colaborare cu grupul de conducere al Partidului, întâlniri regionale cu membrii Fundației și Partidului din mai multe județe.

Fundația va continua să funcționeze și să organizeze propriile acțiuni, unele în colaborare cu Partidul, altele singură. Este esențial să fim nu doar sprijin, sursă de idei și de oameni de calitate pentru Partid, ci și un observator atent, exigent, al acțiunilor lui.

Cu prietenie și cu cele mai bune gânduri,
Marian Preda,
Președintele Fundației Mișcarea Populară

marian vasile net2Cei care doresc să se înscrie în Partidul Mișcarea Populară, filiala Olt, pot obține informații la numerele de telefon (0349 419 516 – sediul PMP Olt și 0758 084 829 – Marian Vasile, președintele PMP Olt).


RELATED ARTICLES

5 COMENTARII

  1. corectatPentru Pintea! Judec drept si observa ca eu nu le iau apararea celor din PSD, insa nu pot sa uit faptul ca in timp ce PDL-ul facea afaceri cu sali de sport, partii de schi,etc,.etc. marca Udrea – Boc- Basescu , noi eram cei mai oropsiti oameni ; insa noi am votat si am sperat cu gandul ca Dreapta , cum se denumesc ei, vor face ce trebuie pentru noi, nu pentru ei. Nu a fost asa!;iar acest partid, marca Basescu,nu- mi poate da incredere, catusi de putin.Daca pe PSD-isti ii cunosteam,ii stiam ce pot, ca ei nu pot sa faca reforme pentru populatie(si se observa acum), de la acesti oameni, zice-se de dreapta, aveam pretentii, iar ura impotriva lor este cu atat mai mare. Cum poate populatia sa accepte inscrierea in partidul creeat pe principii populiste de Basescu,cand noi trebuie sa gandim o alta situatie, sa lasam pe acesti indivizi fara caracter sa se odihneasca in exil, la lada de gunoi a istoriei, si sa ne creeam noi o alta grupare si cu o alta mentalitate pentru a guverna Romania.Cum mai pot eu sa am incredere in Basescu cand el una spune si alta face; insa face mai mult pentru el. Cum a putut sa accepte toate femeile cu fund frumos si fara caracter in politica?; si, mai ales, cum a putut sa faca europarlamentar pe fiica sa, o copila de la grupa mare din Gradinita nr.1 Bucuresti,terfelind principiile Dreptei, ca si grupare politica?Despre ce Dreapta, ca formatiune politica, vorbim? Despre cum se face prostitutie in politica?ASTA este judecata dreapta, haiducule!Nu putem fi toti locuitorii unei gradini zoologice,desi traim in mediul criminal din Romania!Unii dintre noi -cum sunt acesti naivii care mai cred in Basescu-vrem schimbare, dar in acelasi timp nu vrem sa se schimbe nimic!Bravos, natiune!

  2. Pentru Pintea! Judec drept si observa ca eu nu le iau apararea celor din PSD, insa nu pot sa uit faptul ca in timp ce PDL-ul facea afaceri cu sali de sport, partii de schi,etc,.etc. marca Udrea – Boc- Basescu , noi eram cei mai oropsiti oameni ; insa noi am votat si am sperat cu gandul ca Dreapta , cum se denumesc ei, vor face ce trebuie pentru noi, nu pentru ei. Nu a fost asa!;iar acest Partid, marca Basescu,nu- mi poate da incredere, catusi de putin.Daca pe PSDisti ii cunosteam,ii stiam ce pot, ca ei nu pot sa faca reforme pentru populatie(si se observa acum), de la acesti oameni, zice-se de dreapta, aveam pretentii iar ura impotriva lor este cu atat mai mare. Cum poate populatia sa accepte inscrierea in partidul creeat pe principii populiste de Basescu,cand noi trebuie sa gandim o alta situatie, sa lasam pe acesti indivizi fara caracter sa odihneasca in exil, la lada de gunoi a istoriei, si sa ne creeam noi o alta grupare si cu o alta mentalitate pentru a guverna Romania.Cum mai pot eu sa am incredere in Basescu cand el una spune si alta face; insa face mai mult pentru el. Cum a putut sa accepte toate femeile cu fund frumos si fara caracter in politica?; si, mai ales, cum a putut sa faca europarlamentar pe fiica sa, o copila de la grupa mare din Gradinita nr.1 Bucuresti,terfelind principiile Dreptei, ca si grupare politica?Despre ce Dreapta, ca formatiune politica, vorbim? Despre cum se face prostitutie in politica?ASTA este judecata dreapta, haiducule!Nu putem fi toti locuitorii unei gradini zoologice,desi traim in mediul criminal din Romania!Unii dintre noi -cum este acesti naivii care mai cred in Basescu-vrem schimbare, dar in acelasi timp nu vrem sa se schimbe nimic!Bravos, natiune!

  3. Lafaitu-s-au si se vor mai lafai mult timp inainte si hotii din Psd,tot sub pretextul austeritatii.Pe ce lume traiesti.Marine…Fii obiectiv si judeca drept.

  4. Vedeti/-va de treba, domnule Presedinte, ca lumea nu agreeaza pe cei care sub pretextul austeritatii au creeat o mare nedreptate sociala in timp ce smecherii lor de partid s-au lafait in placerile vietii; o viata murdara si blestemata.Duceti-va la Basescu si la clica lor de hoti si spuuneti-le sa ia drumul exilului.Desteapta-te, romane!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments