AcasăPoliticaDragi locuitori ai comunei Coteana,

Dragi locuitori ai comunei Coteana,

Iată că alegerile parlamentare bat la ușă, iar bătălia se va da între două sisteme politice: unul alcătuit dintr-o grupare restrânsă de profitori, care cred că, în politică, totul e de vânzare și care, după ce v-au abandonat atâta timp, acum și-au adus aminte de voi, promițându-vă marea cu sarea. Acești oameni joacă tare, încercând să-și acopere fărădelegile și ieșind în față cu aceeași politicieni corupți și penali, care formează de ani de zile un adevărat sistem clientelar…

Ori, dumneavoastră, trebuie să știți că există și varianta cea bună, cea propusă de PNL și de actualul prim-ministru, Dacian Cioloș, care militează pentru o Românie fără corupție, pentru o clasă politică responsabilă, pentru o Românie în care fiecare român trebuie să aibă un loc de muncă și să fie plătit cinstit, pentru o țară cu o economie competitivă, o țară educată și sănătoasă, care să aibă un cuvânt de spus în Uniunea Europeană și NATO. Pentru o Românie a tuturor românilor!

Nu numai că mă cunoașteți foarte bine, dar știți, dragii mei concetățeni, cât de mult am luptat împreună, la alegerile locale, ca să scăpăm comuna de impostorii care o conduc, după ce tatăl meu a plecat la ceruri. Știți, de asemenea, că eu mă aflu în afara oricărui sistem clientelar și că, împreună, nu mai suntem dispuși să credităm, prin aceste alegeri, indivizi care mint așa cum respiră. Am intrat în PNL, pentru că, în România, numai ideile liberale mai pot să ne scoată din haosul în care ne-au introdus guvernele cripto-comuniste.

DIMA IONUT COTEANA CONSILIERUră, fățărnicie, impostură, minciună – iată ce-i caracterizează pe adversarii noștri politici. Candidații noștri liberali, pentru Parlamentul României, nu promit marea cu sarea. Ei își asumă responsabilități pe care știu că le vor duce la bun sfârșit. Avem nevoie de legi bune în parlamentul României, iar dvs. aveți nevoie de drumuri bune, de gaze, de poduri, de apă, de școli de nivel european, locuri de muncă și, nu în ultimul rând, de un climat de înțelegere care să statueze un trai mai bun și un viitor mai sigur pentru tinerii județului nostru.

Țara noastră va fi și de data aceasta salvată de tineri, așa cum tot tinerii au salvat-o, în 2012, când au făcut scut în jurul președintelui Iohannis, trimițându-l acasă pe fariseul Victor Ponta. Tot tinerii vor marca și acum victoria forțelor democratice românești, pecetluind o guvernare de succes, cea a lui Dacian Cioloș care, într-un timp relativ scurt, a redat demnitatea României în fața cancelariilor europene.

Dacă adversarii noștri doresc să ajungă în Parlamentul României pentru a-și conserva afacerile necurate, pentru a-și salva colegii penali și pentru a-și continua jocurile politice murdare, candidații noștri vor reinstaura, în forurile noastre legislative, ideea de dreptate și adevăr, de redresare a economiei naționale, de justiție și de demnitate. Știți bine că singurul meu crez, pe care l-am preluat de la tatăl meu, este – Oamenii înainte de toate! Ca expert parlamentar, asta urmăresc acum: să lupt pentru schimbări care par imposibile, așa cum face, de altfel, și Guvernul Cioloș.

Inima, dar și rațiunea ne semnalizează că momentul alegerilor parlamentare din acest an va constitui un semnal crucial pentru România, un semnal de care va depinde soarta noastră, în logica aceasta euroatlantică în care ne aflăm și noi românii. «La 100 de ani de la Marea Unire, o Românie puternică are nevoie, mai mult ca oricând, de un spirit de neam puternic, de un țesut social solid, bazat pe valori, bazat pe ceea ce ne definește și ne unește. Pentru aceasta, avem nevoie să regăsim încredere unii în ceilalți și în noi înșine», așa cum se scrie în Platforma România 100.

Misiunea noastră, a tinerilor politicieni, plasați în dreapta spectrului politic, este aceea de a trimite în Parlamentul României oameni care să vă reprezinte cu cinste și onoare, politicieni responsabili și atenți la năzuințele și speranțele dumneavoastră, ale copiilor dumneavoastră și ale tineretului, în general.

Au trecut doi ani de la alegerea președintelui Klaus Iohannis. Doi ani în care, după nenorocirea de la Colectiv, generată de iresponsabilitatea Guvernului Ponta, a venit un guvern care a dat viață formulei «România lucrului bine făcut». Este șansa noastră, a celor de la Olt, deci și a dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Coteana, să demonstrăm că putem continua drumul drept, sincer și previzibil, imprimat de actualul guvern al României și girat de Partidul Național Liberal. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ionuț DIMA, consilier PNL Coteana

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments