AcasăEditorialDRAGNEA DECUPLEAZĂ LUMINA... E NOAPTEA MINȚII!

DRAGNEA DECUPLEAZĂ LUMINA… E NOAPTEA MINȚII!

Nu sunt un adept al lui Sorin Grindeanu. Bănățeanul ăsta, aparent plăpând, e destul de versat în sforării de tip securist, deși are un discurs dezlânat și neinteligibil, similar cu al unui licențiat care și-a făcut studiile universitare la mare distanță de învățătură. Are, de asemenea un trecut de corigent, începând cu momentul în care Dragnea și Tăriceanu l-au luat de mânuță și l-au dus, ca pe școlar, la Guvern, ca să-l treacă clasa, până în urmă cu câteva zile.

Adică, să faciliteze, la foc automat atât de mult-visatele legi care să-i scape de pușcărie pe Dragnea, pe Tăriceanu și pe alți clienți ai Codului Penal, aflați în toate formațiunile politice românești.

Cu toate încercările sale de școlar disciplinat, acelea de a fi pe placul diriginților Dragnea și Tăriceanu, Grindeanu a preferat, până la urmă, să rămână „corigent”, riscând chiar repetenția.

dragnea si grindeanu net news.roȘi asta, în ciuda părerii unanime a românilor cum că el n-a fi în stare să iasă din cuvântul tiranului. Și așa, pas la pas, însușindu-și părerile euro-atlantice ale lui Iohannis, care coincid cu cele ale lumii civilizate, bănățeanul plăpând și peltic respinge, pe bandă rulantă ordonanțele rușinii noastre naționale și intră în gura celor două țațe, Olguța Vasilescu și Gabi Firea, care ne amintesc, în fiecare zi, Povestea drobului de sare, lăsată posterității de Ion Creangă…

Așadar, ponegrit fiind până-n celula-mamă, de acest trio obscur – Dragnea, Firea și Olguța, Grindeanu devine eroul națiunii, părând a fi o armă letală, care – în sfârșit- își îndreaptă glonțul împotriva restaurației comuniste, susținute chiar de partidul care l-a uns premier. El suplinește astfel, cu oarece succes, rolul opoziției pe care ar trebui să-l joace PNL, partid aflat încă în conservare.

Nu știm ce „servicii” are Grindeanu în spate, așa cum nu știm ce „servicii” susțin de peste un sfert de veac acest blestemat sistem neocomunist, știm însă că pletora bolșevică din PSD se zguduie din temelii, zdruncinată fiind chiar din interior.

Sincer să fiu, l-am crezut pe Dragnea mai inteligent. Eu îl vedeam ca pe Ceaușescu… Incult, dar inteligent nativ… Din păcate, m-am înșelat. Când îl pui pe Vâlcov să-ți scrie criteriile de evaluare a unui guvern, pe care vrei să-l decapitezi și, mai mult, acesta să spună că ai neglijat relațiile cu Uniunea Sovietică, deduci că Dragnea are creierul cât nuca, fără nicio încrețitură pe membrană…

În astfel de momente cruciale pentru geopolitica lumii, ca lider al celui mai mare partid românesc, să te uiți în gura lui Vâlcov, a Olguței sau a preanăscătoarei de copii, Gabi Firea, dovedești că ești cu mult sub nivelul de inteligență al lui Ceaușescu…

Dragi prieteni, nu vreau să spun și eu ce se spune în aceste momente, pe toate posturile media… Ar fi inutil… Cert este că PSD este într-o mare derivă, semănând cu un lan de grâu bine crescut, sufocat de neghină. Între cele două tabere, Dragnea și Grindeanu se aude urletul junglei… Leul se rostogolește vertiginos… Economia țării este la pământ… Pentru a se salva, Dragnea decuplează lumina… E noaptea minții!

De partea cealaltă, Ponta, cu creieru-i devastat de frustrare, vrea să ocupe Guvernul României… Prostia politică a PSD n-a cunoscut, până acum, o tenacitate mai izbutită!

Dumitru Sârghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments