AcasăInterviuDreapta românească a murit în luptele de la Cotul Donului și în...

Dreapta românească a murit în luptele de la Cotul Donului și în pușcăriile comuniste!, a declarat Ovidiu Bunea, membru fondator al Mișcării pentru Regat și Coroană, președinte MRC Dolj

Domnule Bunea, accidentul istoric și politic, iată, s-a produs: PNL-ul lui Iohannis face cartel cu PSD-ul lăsat moștenire de Dragnea lui Ciolacu. Deja s-a trecut la împărțirea ciolanului între cele două partide care se extrag din FSN, cum spunea cândva Seniorul Coposu. Ce înseamnă asta pentru emblema Partidului Național Liberal?

Celebrii traficanți de la Medelin s-ar distra de minune aflând că în România s-a reconstituit „teribilul” cartel al găinarilor. Cum altfel i-am putea numi pe acești oameni mici, ridicați ca pleava la vârful țării, rătăcitori ai meandrelor „democrației originale”, decât găinari? Partidul Național Liberal îl are, începând cu ziua de 8 noiembrie, președinte onorific pe Ion Iliescu. Asta dovedește că nu am scăpat de comunism, sau cel puțin de metehnele sale. Repet, încă suntem bântuiți de Ion Iliescu și FSN.

Lia Olguța Vasilescu, care se află în același „leagăn de respirație” cu dumneavoastră, anume în Bănie, a spus textual: „Pe români a început să-i cam doară la bască de povestea asta tocită și hipertocită cu corupția!”. Ce credeți că a înțeles marele „justițiar” Rareș Bogdan, din această cugetare „filosofică” a acestei doamne, care spunea cândva, în limba lui Francois Villon: „Marche du tramvai”?

Lia Olguța Vasilescu asta a învățat acasă, că „obraznicul mănâncă praznicul”. De aceea, doamna Vasilescu nu poate fi întrecută în obrăznicie decât de propria-i falsitate. Nici nu știi ce o definește : minciuna ori tupeul? Rareș Bogdan a înțeles ceea ce putea să înțeleagă și, iată, e cel mai guraliv „nimeni în drum”. Aștept ca între ei să aibă loc neaoșul schimb, „lingurition” contra „furculition”.

Cum stau lucrurile privind această tovărășie „chinezo-sovietică”, ca s-o numim așa, între liberalii și pesediștii din orașul lui Traian Demetrescu?

Aș putea-o numi, fără să greșesc, tovărășia ticăloșilor. Unii mai hoți ca alții. Neputincioși, mincinoși, bandiți, putem continua la nesfârșit, orice caracterizare negativă li se potrivește de minune. Craiova este un oraș sufocat de multă vreme de această înțelegere între incompetenții galbeni și cei roșii. Bănia seamănă cu o localitate părăsită de duh, stăpânită de acești politicieni zombie ai FSN, din păcate.

Ca regalist recunoscut și luptător pentru democrație, ce ne puteți spune despre soarta dreptei politice românești și, de ce nu?, despre soarta acestei națiuni românești, care se pierde treptat în această maree neomarxistă care bântuie lumea?

Am fost și am rămas un suporter înfocat al monarhiei constituționale. Dreapta românească a murit în luptele de la Cotul Donului și în pușcăriile comuniste. Azi, refacerea dreptei înseamnă un vast proces de educație în spiritul valorilor universale ale moralei. Națiunea română va exista mai departe doar cu o reînnoire a spiritului. Cred că România are nevoie de monarhie, de școală, de educație, de credință. Abia atunci vom ajunge la o formă de coeziune socială, abia atunci vom putea vorbi de o dreaptă politică. Vorba aia, dreapta o faci cu drepții, nu cu cei ticăloșiți. Vom asista, probabil, la scene sociale de nedescris, pentru că nu avem o elită. Sper să mă înșel!

Ce interese stau în spatele lui Iohannis, fostul „premier de la Grivco” și adevăratul arhitect al acestei monstruoase coaliții, „politrucul”, cum singur s-a numit cândva, care, se pare, a sufocat PNL cu celebra lui geacă roșie pe care a purtat-o cu mândrie patriotică la acele proteste anti-PSD, când a strigat în gura mare: „Ori eu, ori PSD”?!

Cred că domnul Iohannis are nevoie de două chestiuni. Prima ar fi un drum la biserică, iar cea de a doua, o vizită la o clinică specializată în afecțiuni legate de tulburări de personalitate. Domnul Iohannis nu e neamț, a dovedit cu vârf și îndesat că e ceaușist. Dacă ar ști Germania că domnul Iohannis pretinde că are sânge de neamț, și-ar scuipa în sân de groază. Mulți se cred Napoleoni, dar locul lor nu e în istorie, ci în stabilimente bine păzite, acolo unde cred că domnul Iohannis ar trebui să-și petreacă câteva din desele sale vacanțe.

Ce-ar mai fi de spus?

Ne rămâne speranța că Dumnezeu ne va iubi mai mult decât ni s-ar cuveni. E singurul lucru care ne poate salva din iadul marxist care e pe cale să se dezlănțuie. Sărăcie, foamete, conflicte, asta e lumea căreia trebuie să îi facem față cu Ciolacu și Cîțu. Așadar, Dumnezeu să ne miluiască!

A consemnat Dumitru Sîrghie

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments