AcasăDrept la replicăDrept la replică

Drept la replică

În urma articolului «Dan Bălă, primarul comunei Redea, agresat de contracandidatul său, „liberalul” Ciocârlie», apărut în ziarul Linia Întâi nr. 932 din data de 17 mai 2024, conform principiului latin „Audiatur et altera pars”, acordăm dreptul la replică d-lui Sorin Ciocârlie, așa cum l-am primit:

„Presupun că este de dorit și normal să am și eu un punct de vedere în legătură cu cele întâmplate în ziua de 14.05.2024. Nu am făcut nici o comunicare, așteptând ca cineva din organele de politie să vină la fața locului. Nici până la acest moment eu nu am dat  o declarație. Așa că după un moment de reflectare doresc să vă mărturisesc următoarele:

Recunosc că nu am nici o scuză la felul cum am reacționat și consider că am greșit ,neavând telefonul la mine, nu am putut suna la 112 dar puteam să nu mă cobor la mintea unui asemenea om. Nu mai m-am putut abține să mai fiu înjurat ,înjosit ,amenințat și denigrat de atâta timp de acest individ. Filmul evenimentelor a fost următorul:

Menționez încă de la început, EU NU MI-AM PĂRĂSIT PROPRIETATEA! Nu am ieșit din curtea mea! Nu am avut intenție de lovire ,ci doar să-l sperii.

M-a chemat la gardul grădinii să discutăm despre proiecte (de bună credință și pentru a fi informat despre acestea ,fiind amândoi candidați la funcția de primar , am mers. Am fost luat la înjurături ,scuipat și amenințat ,în loc să discutăm de proiecte. Înjurăturile au fost aceleași ca cele din ziua de 10.05.2024 din  Primăria Redea. Înjurat de familie și scuipat în propria curte ,văzând că rupe gardul și încearcă să intre peste mine în curte să mă bată cel mai probabil așa cum m-a amenințat, având în mână lantețul, m-am dus să-mi iau și eu ceva în mână să mă apăr . Ghinionul a fost să pun mâna pe un lemn care a fost putred. Am fost acuzat de AUTOCONTROL. Din câte se vede și din filmare ,lemnul fiind putred s-a rupt datorită inerției( tendința unui obiect aflat în mișcare la oprirea bruscă), deci nu a fost intenția de a lovi, ci doar să-l sperii să nu-mi invadeze proprietatea pe care începuse să o distrugă(vechi de 20 ani ,dar în continuare bun, nu treceau animale prin el). Toată această înscenare a fost făcută cu premeditare, fiind distribuită în social media (facebook), pe diferite canale de știri doar partea care îl avantajează. Ritmul alert cu care s-a propagat informația oare ce cost a avut? Tot din banii Primăriei Redea????? Care este dovada multiplelor traumatisme  dacă lemnul nu l-a lovit?? Minte înregistrarea lor???????? Minte fișa medicală a spitalului Municipal Caracal????? Să pleci din spital după nici 3 ore, asta înseamnă politraumatisme la ei!!!!!

Deci, până aici este cuvântul lui și cel mai probabil al martorilor care vor declara fals ,fiind comparabili (așa să-i ajute Dumnezeu!) .Păcatul lor este ca la momentul acela eram  cu cineva în curte, care a văzut tot circul, deci există martori. O exagerare tipică pentru mass-media ca dovadă la avengura ce a luat acest eveniment ,din dorința de a scăpa de mine de pe listele electorale, cât și disperarea lui de a nu pierde alegerile ,deoarece  își va pierde  libertatea și alte privilegii odată cu această înfrângere .

Oare eu nu fac parte din comunitate ? De ce la alți cetățeni au trecut pe la poartă ,lăsate somații pentru scoaterea pomilor din dreptul proprietății ,la mine mă informează după ce i-a tăiat  . Treceți să vedeți că la alți vecini încă sunt la poartă pe traseul pe care zice că va face piste de biclete, drumuri ,etc!!!!!!!!!! OARE nu a fost ceva tendențios și premeditat???După filmare, se vede cât de zmeu este el și ce poate face !!!! I-am tăiat pomii lui Ciocîrlie , am făcut deja pistele de biciclete . Dacă lucrarea este câștigată de firma PANADRIA ,ce caută angajații primăriei să lucreze ??????? Unde este panoul de începerea lucrării a firmei care execută lucrarea ?????.

Ca un rezumat din punctul meu de vedere, am fost în legitimă apărare fiind în curtea proprie , el încercând o violare de domiciliu ,cât și prin violențe verbale care le puteam omite – de ambele părți în cele din urmă. De fel nu sunt o fire violentă, dar ca orice om am și eu limitele mele și niște factori declanșatori. Se știe foarte bine istoricul actualului primar în aceste acte de violența, dacă nu, se poate face o lista întreaga din materialele existente pe internet de-a lungul timpul, la fiecare încercare de a candida împotriva lui a orcărei persoane nu doar a mea.

In încheiere, dacă are cineva nevoie de lemnele tăiate de primărie după domeniul public din dreptul locuinței mele, este invitat să vina să le ia, eu unul nu le doresc. O zi frumoasă și ne vedem pe străzi, printre oameni să comunicăm civilizat, nu cum s-a întâmplat recent când m-am coborât l-a nivelul lui si m-a bătut cu experiența în natură penală.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments