AcasăOra SatuluiDrept la replică: Oprea Cici Constantin, primarul comunei Brastavățu: Nu sunt și...

Drept la replică: Oprea Cici Constantin, primarul comunei Brastavățu: Nu sunt și nu am fost niciodată un om răzbunător!

„Referitor la comentariul politic lansat ce face referire la faptul că azi nu s-a organizat Bâlci în satul Crușovu, pot să vă spun că nu sunt și nu am fost niciodată un om răzbunător, niciodată nu am gândit astfel. Motivul a fost ca acum trei zile, mai precis vineri, 25 iunie, a avut loc în comuna noastră Festivalul Călușului Oltenesc, Ediția I, cu participarea a peste 200 dansatori și interpreți din cele șase zone folclorice ale județului, Ansamblul profesionist Doina Oltului și zeci de comercianți cu produse de tot felul. Un adevărat Bâlci, cu spectacol.

De asemenea, a fost joc și voie bună în toate cele trei sate, colindându-ne formațiile de călușari. Acest eveniment s-a organizat în condiții speciale, respectându-se măsurile sanitare speciale, având în vedere starea în care ne aflăm și temperaturile foarte ridicate.

Vă asigur că nu am uitat de acest eveniment și vă asigur că, în anii următori, acest Bâlci va avea loc în satul Crușovu.

Vă doresc tuturor multă sănătate, iar sărbătoriților Petru și Pavel, un sincer La mulți ani!”, a declarat Oprea Cici Constantin, primarul comunei Brastavățu!

A consemnat Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments