AcasăActualitateDumitru Scăueru a trecut deja apa Aheronului...

Dumitru Scăueru a trecut deja apa Aheronului…

A plecat, recent, dintre noi, cu discreția și rafinamentul care l-au caracterizat o viață întreagă, ing. Dumitru Scăueru, directorul SC Hidroconstrucția SA Slatina. Ca și înaintașul său, Nicolae Sandu, plecarea sa a lăsat un gol adânc în inimile celor care-i alcătuiesc familia, dar și o tristețe fără margini în sufletul prietenilor și colaboratorilor săi.

L-am cunoscut în urmă cu câțiva ani pe Dumitru Scăueru. M-au impresionat la acest om călit în vâltorile vieții, prin șantierele patriei, cultul prieteniei de care dădea dovadă în contactele sale cu oamenii, onestitatea, echilibrul în vorbă și profesionalismul în munca de zi cu zi.

dumitru scaueruEra trist când unii ziariști locali îl atacau, fără niciun motiv, pe la spate, însă niciodată nu le-a răspuns acestora cu aceeași armă. Oltean născut și crescut în Mehedințiul Olteniei noastre profunde, Dumitru Scăueru și-a valorificat pe deplin cei șapte ani de acasă, aceștia reflectându-se sublim în inteligența sa, în comportamentul său, în frumusețea lui morală, în bunătatea gândului și a faptei sale.

Echipa Liniei Întâi este alături de familia îndurerată și de toți prietenii celui care a fost Dumitru Scăueru, în aceste momente grele, când el a trecut deja apa Aheronului, cu luntrea lui Charon.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumitru Sârghie


2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul!
    Mi-a fost coleg de liceu. Unul dintre cei mai buni. L-am vazut ultima data la intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului… facea o pereche atat de frumoasa cu sotia lui si dansau atat de bine… ar mai fi avut atatea de facut aici, dar Dumnezeu a vrut altfel…

  2. Un cuvant spus cu bun simt de domnul Sarghie, nu il ridica nici in slavi nici nu-l ponegreste pe raposat. Frumos gandit si frumos scris domnule Sarghie. Felicitari pentru modul cum ati transmis un gand pentru un om care poate a facut si greseli fata de salariatii ce i-a pastorit.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments